Απόφαση κόλαφος για τον Αιμίλιο Λιάτσο που απειλείται ακόμα και με προσωποκράτηση αν επαναλάβει τις συκοφαντικές αναφορές

Προσωπική κράτηση ενός (1) έτους και χρηματική ποινή 10.000 ευρώ θα επιβάλλεται στους δημοσιογράφους Αιμίλιο Λιάτσο και Γιώργο Πεχλιβανίδη, της εφημερίδας «ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ+13», κάθε φορά που θα κάνουν χρήση του ονόματος της κυρίας Έλενας Τζούλη-Καμμένου, δικηγόρου, συζύγου του προέδρου του κόμματος «ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ» με ανάρτηση ψευδών και συκοφαντικών δημοσιευμάτων, όπως αυτά που δημοσιεύτηκαν για εκείνη και το σύζυγό της, με πρωτοσέλιδο, στην εφημερίδα «ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ+13» στις 30/03/2012.

Αυτή την απόφαση έβγαλε σήμερα το Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών που δημοσιεύθηκε πριν από λίγο, κατόπιν αιτήσεως ασφαλιστικών Μέτρων που κατέθεσε χθες η δικηγόρος Έλενα Τζούλη-Καμμένου.
Παράλληλα, σήμερα κατατέθηκαν μηνύσεις τόσο από τον Πάνο Καμμένο, όσο και από την Έλενα Τζούλη, για συκοφαντική δυσφήμηση και άλλα αδικήματα κακουργηματικού χαρακτήρα.
Παράλληλα, κατατέθηκε από την δικηγόρο κ. Έλενα Τζούλη και αγωγή κατά της ως άνω εφημερίδας και κατά των δημοσιογράφων Αιμιλίου Λιάτσου και Γιώργου Πεχλιβανίδη για προσβολή της προσωπικότητάς τους.

 

Σχόλια