O κ.Μουρούτης ότι δεν τον συμφέρει το σβήνει...

Αυτό είναι πλουραλισμός...
Αυτό είναι δημοκρατικός διάλογος...

Τι φοβάται άραγε ο αναπληρωτής εκπρόσωπος τύπου της Ν.Δ και κατέβασε (έσβησε) σχόλιο μας στην ιστοσελίδα του στο facebook ;;


Πιο συγκεκριμένα χθες το απόγευμα γράψαμε το πιο κάτω σχόλιο που αφορούσε σε δηλώσεις του κ. Ζώη (4/5/2010), στις  σχετικά με την απόφασή του να μην ψηφίσει το μνημόνιο Ι
Το σχόλιο αυτό που βλέπετε στην πιο πάνω εικόνα...
δεν παρέμεινε για πολύ, γιατί μετά από λίγα λεπτά ο κ. Μουρούτης το έσβησε...
Τόσο απλά.. 
Δείτε πως εξαφανίσθηκε το σχόλιο



Σχόλια

  1. Όλοι οι ξενέρωτοι έφτασαν να κουνάνε το δάχτυλο...Μουρούτης Κρανιδιώτης και άλλοι πολλοί.Και το χειρότερο ξεπέρασαν σε μνημονιακό ζήλο ακόμη και τους Πασόκους!!!!O tempora o mores!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ενώ εσύ αρίστο, μεγάλε δημοκράτη, απλά ΔΕΝ ανεβάζεις σχόλια που ΔΕΝ σε συμφέρουν.
    Και μην μου πείς οτι ΔΕΝ καταλαβαίνεις τι εννοώ.
    Σε έχουμε μάθει και σε ξέρουμε πολύ καλά .....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.