Νέα, φρεσκότατη δημοσκόπηση από την MARC για το ΕΘΝΟΣ

Μετά τη δημοσκόπηση της ΚΑΠΑ RESEARCH για το ΒΗΜΑ (εδώ), που δίνει διαφορά 3,8% μεταξύ Ν.Δ. και ΠΑΣΟΚ, ήρθε η νέα, φρέσκια-φρέσκια δημοσκόπηση της MARC για το ΕΘΝΟΣ, να επιβεβαιώσει ότι οι δημοσκοπήσεις υπάρχουν όχι για να καταγράψουν, αλλά για να κατευθύνουν το εκλογικό σώμα. Απόδειξη ότι παρουσιάζουν τη Χρυσή Αυγή στο 3,5% και το κόμμα Καμμένου στο ..
9%, όταν όποιον κι αν ρωτήσουμε γύρω μας, μας απαντά ότι θα ψηφίσει Χρυσή Αυγή ή Καμμένο και σε όλες, μα σε όλες τις ιντερνετικές δημοσκοπήσεις, Καμμένος και Χ.Α. πιάνουν μαζί πάνω από 30%!  Ρωτήστε κι εσείς ! Κάντε το δικό σας γκάλοπ. Ρωτήστε τον μανάβη, το χασάπη, τον ψιλικατζή της γειτονιάς. Κάντε το τεστ. Ρωτήστε 10 άτομα. Με βάση τις δημοσκοπήσεις μόνο ο ένας πρέπει να σας απαντήσει Καμμένο ή Χρυσή Αυγή.
Σε αυτή λοιπόν τη δημοσκόπηση η διαφορά ΠΑΣΟΚ-ΝΔ, είναι 6,4%

πίνακας από kafeneio-gr

Tαχάλια

Σχόλια

  1. Της στραβής ψ..... οι τρίχες της φταίνε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το ότι οι δημοσκοπήσεις γενικά είναι φτιαχτές το έχουμε καταλάβει. Μας δινουν διάφορα νούμερα και μας κάνουν συγκρίσεις με αποτελέσματα άλλων εταιρειών επειδή έτσι βολεύει τους δημοσιογράφους και τα κόμματα. Επί του προκειμένου τώρα. Μιά άλλη εταιρεία, η vprc αν δεν κάνω λάθος έδινε προ ημερών τα ίδια αποτελέσματα με μοναδική διαφορά ότι το πάνω από το 8% ποσοστό του ΠΑΣΟΚ μοιραζόταν σε άλλα νεοεμφανιζόμενα η μη μικρά κόμματα. Τί έγινε και επήλθε τέτοια αλλαγή σε ότι αφορά το ΠΑΣΟΚ; Προφανώς τίποτα σημαντικό. Η "εκλογή" Βενιζέλου στην αρχηγία του ΠΑΣΟΚ δεν είναι κάτι σπουδαίο γιατί ήταν αναμενόμενο και γιατί ο Βενιζέλος κουβαλάει όλα τα μειονεκτήματα για τα οποία κατηγορείται η κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ και κανένα πλεονέκτημα, εκτός ίσως της καλύτερης γνώσης Ελληνικών από τον ΓΑΠ. Γιατί οι δημοσκόποι και αυτοί που παίζουν παχνίδια στην πλάτη μας μας θεωρούν μειωμένης αντίληψης; Δεν καταλαβαίνουν ότι στο τέλος θα βγούν χαμένοι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ξεκαβαλήστε το καλάμι .... θα καταντήσετε σαν τον Λεβέντη και το κομμα κεντρώων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΤΗ ΣΟΥΜΑ.30 ΚΑΜΕΝΟΣ ΚΑΙ Χ.Α ΚΑΙ 25 Ν.Δ ΚΑΙ4 ΛΑΟΣ ΚΑΙ 2 ΝΤΟΡΑ ΕΧΟΥΜΕ ΣΥΝΟΛΟ 61.ΑΠΙΘΑΝΑ!!!.ΠΟΤΕ Η ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΤΕΤΟΙΑ ΜΠΕΡΕΚΕΤΙΑ.ΟΥΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΕΘΝΑΡΧΗ ΤΟ 1974.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΔΗΜΟ-ΚΑΙΡΟΣΚΟΠΟΙ!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.