Ο Μάξιμος, τα "μικρά" κόμματα, το κουτί της Πανδώρας και το «Jurassic Park»...

Ακολουθεί απόσπασμα της συνέντευξης του Γραμματέα Πολιτικού Σχεδιασμού της ΝΔ, Βουλευτή Λαρίσης, κ. Μάξιμου Χαρακόπουλου στο Ρ/Φ Σταθμό ΒΗΜΑ FM 99,5 (Δημοσιογράφοι: Άρης Ραβανός – Γιώργος Παπαχρήστος, 5/3/2012).
Δείτε στην συνέχεια, τι είπε ο κ. Χαρακόπουλος για τις εκλογές, τα μικρά κόμματα και το Jurassic Park...
Να μη γίνει η βουλή «Jurassic Park»: 
Θέλω να πιστεύω ότι στις εκλογές οι πολίτες θα έχουν τη δυνατότητα να κρίνουν και να αποφασίσουν περισσότερο με βάση τη λογική και λιγότερο με βάση το συναίσθημα. Τρέμω στην ιδέα, την επομένη των εκλογών στη βουλή να έχουμε μια πανσπερμία κομμάτων, η βουλή να είναι ένα Jurassic Park από μικρά κόμματα, τα οποία απλά θα εκφράζουν ένα καταγγελτικό λόγο και δεν θα πιστεύουν στην παραμονή της χώρας στην ΕΕ. Κυριολεκτικά θα έχει ανοίξει το “κουτί της Πανδώρας».
«Οι επερχόμενες εκλογές θα είναι πολύ κρίσιμες. Η χώρα βρίσκεται σε ένα κρίσιμο σταυροδρόμι, ίσως το τρίτο κρισιμότερο μετά τον πόλεμο. Το ’49 αγωνιστήκαμε για να μείνει η Ελλάδα στον ελεύθερο κόσμο και να μην περάσει την περιπέτεια του κουμμουνισμού, που πέρασαν οι Βαλκάνιοι γείτονές μας με τον υπαρκτό σοσιαλισμό. Το ’80 ο Κωνσταντίνος Καραμανλής, κόντρα στις δημοσκοπήσεις και στην τότε πλειοψηφία του ελληνικού λαού που παρασύρονταν από τα λαϊκίστικα συνθήματα της κεντροαριστεράς, του ΠΑΣΟΚ, “ΕΟΚ και ΝΑΤΟ το ίδιο συνδικάτο”, έβαλε τη χώρα στην Ευρώπη. Σε αυτή την εκλογική αναμέτρηση το διακύβευμα θα είναι η παραμονή της χώρας στην Ευρώπη, σε αυτό που έλεγε ο Καραμανλής ως Δύση».
Υ.Γ
Ναι καλά ακούσατε η πανσπερμία κομμάτων κατά τον κ. Χαρακόπουλο θα κάνει την βουλή Jurassic Park...και θα ανοίξει λέει και το κουτί της Πανδώρας..
Τόσο καλά, τόσο απλά και τόσο δημοκρατικά.. 
Άλλη μια καταπληκτική ανακάλυψη πολιτικού σχεδιασμού, υψηλού επιπέδου...
Δηλαδή αν καταλάβαμε καλά..τα μικρά κόμματα είναι τέρατα;;
Δεν μας είπε όμως ο κ. Χαρακόπουλος.....ποιον θα φάνε τα θηρία του Jurassic Park ;;

Σχόλια

  1. ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΡΑΛΟΓΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΧΑΡΑΚΟΠΟΥΛΟΥ?ΟΛΑ ΤΑ ΕΚΛΟΓΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ,ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ,ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΠΟΝΟΘΕΥΤΙΚΑ[ΜΗ ΑΠΛΗ ΑΝΑΛΟΓΙΚΗ]ΚΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΑΤΗΡΗΣΗ ΜΙΑΣ ΙΣΟΡΡΟΠΙΑΣ ΣΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ..ΧΩΡΙΣ ΕΝΙΣΧΥΜΕΝΗ ΑΝΑΛΟΓΙΚΗ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΥΣΤΗΜΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΕΡΜΑΙΟ ΤΟΥ ΛΕΒΕΝΤΗ,ΤΟΥ ΒΕΡΓΗ,ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ,ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΩΝ[ΣΛΑΒΟΙ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ,ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΘΡΑΚΗΣ ΚΤΛ]..ΤΩΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΣΕ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΚΡΙΣΗΣ ΑΚΡΑΙΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΘΕΣΜΙΚΟΙ ΣΥΝΟΜΙΛΗΤΕΣ ΤΗΣ ΠΟΡΕΙΑΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ,ΣΕ ΠΙΘΑΝΗ ΕΙΣΟΔΟ ΤΟΥΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ,ΤΟΤΕ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΣΕΝΑΡΙΟ ΘΑ ΜΟΙΑΖΕΙ Η ΑΚΥΒΕΡΝΗΣΙΑ..ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΕΣ ΠΟΥ ΑΝΑΔΕΙΧΘΗΚΑΝ ΤΕΤΟΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΡΕΥΜΑΤΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΣΜΟΥ ΗΤΑΝ ΚΑΚΟ..ΔΕΝ ΑΝΤΙΛΕΓΩ ΟΤΙ ΕΤΣΙ ΔΕ ΘΑ ΟΔΗΓΗΘΟΥΜΕ ΣΕ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ[ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΑΜΦΙΒΑΛΩ]..Ο ΧΑΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΑΠΛΑ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΦΟΒΑΤΑΙ-ΤΡΟΜΑΖΕΙ ΜΕ ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ΣΕΝΑΡΙΟ..ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ,ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΔΙΚΟ.ΜΠΟΡΕΙ Η ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΗ,ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΟΥ ΝΑ ΤΗΝ ΕΧΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΙΜΑΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΑΝΩΝΥΜΙΑ..ΤΩΡΑ ΤΟ ΠΡΟΣΕΞΑ..ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΟΤΙΚΙΔΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.