D.Sauvaire: Έτοιμη η Λάρισα για το Μεσογειακό Πρωτάθλημα Πάλης

Απόλυτα ικανοποιημένος δήλωσε ο Πρόεδρος της Μεσογειακής Επιτροπής Πάλης (Comite Mediterraneen des Luttes Associees), Didier Sauvaire μετά από τη διήμερη (8και 9 Μαρτίου) επίσκεψη που πραγματοποίησε στην πόλη της Λάρισας όπου επισκέφτηκε τους χώρους που θα φιλοξενήσουν το Μεσογειακό Πρωτάθλημα Πάλης.
Ο Γάλλος υψηλόβαθμος της FILA ξεναγήθηκε από τον περιφερειακό σύμβουλο Θεσσαλίας και μέλος του διοικητικού συμβουλίου της ΕΟΦΠ Αθανάσιο Παιδή ο οποίος παρουσίασε με κάθε λεπτομέρεια το σχέδιο του μάστερ πλαν που θα υλοποίηση η οργανωτική επιτροπή των αγώνων.
Ο κ.Sauvaire δήλωσε ότι πιστεύει πως η θεσσαλική πρωτεύουσα θα ανταποκριθεί στις προσδοκίες ενός τέτοιου σημαντικού πρωταθλήματος που είναι αξιόλογο και μπορεί να δώσει κίνητρο στους νέους αθλητές να ασχοληθούν με την πάλη αλλά και δυνατότητες στην πόλη της Λάρισας να φιλοξενήσει στο μέλλον ακόμη σημαντικότερες διοργανώσεις . Ενόψει της διοργάνωσης του Πρωταθλήματος, ο πρόεδρος της Μεσογειακής Επιτροπής Πάλης (Comite Mediterraneen des Luttes Associees) Γάλλος κ. Ντιντιέ Σοβέρ είχε συνάντηση με την αντιπεριφερειάρχη Λάρισας κ. Ρένα Καραλαριώτου, κατά τη διάρκεια της οποίας συζητήθηκαν τόσο οργανωτικά θέματα όσο και οι προοπτικές που διανοίγονται για τη Θεσσαλία με τη φιλοξενία μιας τόσο καταξιωμένης διεθνούς αθλητικής διοργάνωσης. Στο πλαίσιο μάλιστα της διάδοσης του αθλήματος επισκέφθηκε το 1ο Δημοτικό Σχολείο και μίλησε σε μικρά παιδιά και ευχαρίστησε τον διευθυντή του σχολείου Γιάννη Στρατή για τη φιλοξενία. Η επίσκεψη του προέδρου της Μεσογειακής επιτροπής ολοκληρώθηκε με την υπογραφή του μνημονίου συνεργασίας ΕΟΦΠ και FILA στην Αθήνα όπου και ευχαρίστησε τον πρόεδρο της ΕΟΦΠ Κώστα Θάνο για την ετοιμότητα που επέδειξε η ελληνική ομοσπονδία σχετικά με τις ετοιμασίες της διοργάνωσης.
Παιδής Γ. Αθανάσιος Περιφερειακός Σύμβουλος Θεσσαλίας

Σχόλια