Η απάντηση του Πάνου Καμμένου στα συκοφαντικά δημοσιεύματα

Οι συγκυβερνώντες ΠΑΣΟΚ - ΣΑΜΑΡΑΣ άνοιξαν τις μαύρες σακούλες της siemens για να αντιμετωπίσουν με λάσπη το τσουνάμι των Ελλήνων που θα σαρώσει τους υπηρέτες του μνημονίου και θα ΤΙΜΩΡΗΣΕΙ τους υπεύθυνους της ΔΥΣΤΥΧΙΑΣ των ΕΛΛΗΝΩΝ.
1.Για όλες τις υποθέσεις που αναφέρουν υπάρχουν ΤΕΛΕΣΙΔΙΚΕΣ ΑΘΩΩΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΧΟΥΝ.
2.Για τα ίδια δημοσιεύματα ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΗΚΕ ΤΕΛΕΣΙΔΙΚΑ Ο ΔΟΛ απο το εφετείο Αθηνών για ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΚΗ ΔΥΣΦΗΜΗΣΗ για 300.000 ευρώ.
Μετά την έγγραφη συγνώμη δεν πήρα τα χρήματα.

3. Ο Αιμίλιος Λιάτσος μετά την συνάντηση στα Κιούρκα με την εταιρεία επικοινωνίας του ΔΝΤ που εργολαβικά πήρε την επιχείρηση λάσπης εναντίον μου έλαβε γραπτό μήνυμα μου για όλα τα παραπάνω που αγνόησε.

4.Με τον Αντρίκο, τον Τσουκάτο και τους οικονομικούς δολοφόνους θα συναντηθούμε στα δικαστήρια.

ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΑΠΕΙΛΟΥΜΑΣΤΕ
ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΙΣΩ
ΘΑ ΜΑΣ ΝΙΩΣΕΤΕ


ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ
ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ
ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ
AnexartitoiEllines

Σχόλια

  1. Ετσι σε θέλουμε δυνατό, αμετανόοιτα πατριώτη, με στοιχεία που να αποδεικνύουν την αθλιότητα όλων αυτών και του συστήματος που αντιμέχεται την πατρίδα μας. Ανδρέας Ατίθασος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Bλέπουν ότι οι Ελεύθεροι Έλληνες έχουν την δυναμική που τους φέρνει πάνω από το συνοθύλευμα Σαμαρά και ίσως και πρώτο κόμμα στη Βουλή αν γίνουν εκλογές και πανικοβάλλονται.
    Οι συκοφαντίες πείθουν μόνο τους εμπνευστές που τις πληρώνουν.
    Απευθυνθείτε κατ ευθείαν στους πολίτες και αγνοήστε τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πάνο προχώρα!!! Να ξέρουν τί τους περιμένει μετά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αντε πάλι το ΠΑΣΟΚ ....
    Γιατί το ΠΑΣΟΚ ?
    Μα το ΠΑΣΟΚ το συμφέρει, η άνοδος των Ανεξάρτητων κόβει από τη ΝΔ και ψαλιδίζει τη διαφορά.
    Και που ξέρετε κόψε απο δώ κόψε από κεί, λίγη μεγαλύτερη συσπείρωση την τελευταία στιγμή, και νατη πετιέται, νάτη πετιέται, η πρωτιά στις εκλογές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Γιατί μόνο πρώτο κόμμα.
    Εγώ βλέπω αυτοδυναμία με ποσοστό 55% και άνω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.