Με το χαράτσι της ΔΕΗ σώζονται τα ακίνητα...(βίντεο)

Την τιμητική του είχε σήμερα σε αυτό το μπλογκ αλλά και στο διαδίκτυο γενικότερα, ο Αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και υπουργός οικονομικών κ. Ε.Βενιζέλος.
Θα μου πείτε πως να μην πρωταγωνιστεί με τις δηλώσεις που έκανε...
Σήμερα μεταξύ άλλων μάθαμε για την ευεργετική δράση του χαρατσιού της ΔΕΗ...

Μάλιστα καλά ακούσατε...
Ο κ. Βενιζέλος ούτε λίγο ούτε πολύ μας είπε ότι, το με το χαράτσι της ΔΕΗ θα σωθούν τα ακίνητα..

Σχόλια

  1. Εάν η μαλακία ήταν εργόχειρο θα είχαν κάνει την προίκα τους._

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. δυστυχώς σε περιόδους χούντας δεν διαλέγεις υπουργό!
    το κακό με τον μπένυ είναι ότι όσο σκαμπάζει από οικονομικά σκαμπάζει και από συνταγματολογία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΧΕΙ ΞΕΦΥΓΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ , ΠΑΙΖΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΜΑΣ . Ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΥ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ . ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΜΑΣ ΣΩΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΙΚΗΓΟΡΑΚΟ ΣΩΤΗΡΑ ΜΑΣ . ΟΣΟ ΠΕΡΝΑΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΤΟΣΟ ΜΟΙΑΖΕΙ ΤΟΥ ΜΠΕΝΙΤΟ ΜΟΥΣΟΛΙΝΙ.........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δυστυχώς απο καιρους τωρα, η μαλλον απο χρονια η αληθινη παιδεια εχει εκλειψει απο παντου τοσο στον ευρυτερο κοινωνικο ιστο οσο και στα σχολεια ολων των βαθμιδων, αρα δεν τιθεται θεμα αυτουνου του παχυδερμου , αλλα θεμα κατα ποσον θα μπορεσουμε να καταφερουμε σαν ΕΛΛΗΝΕς ΜΕ ΙΣΤΟΡΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΩΣΤΕ ΝΑ ΔΙΩΞΟΥΜΕ ΤΟ ΚΑΡΚΙΝΟ, ΕΧΕΙ ΤΙΜΗΜΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΒΡΑΒΕΙΟ, ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΠΙΣΩ ΤΗ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ.

    Αυτος εδω , που απο ανθρωπο δεν εχει τιποτα αλλο παρα μονο το σχημα του, ειναι αισχρος προδοτης και αιμοσταγης δολοφονος μην ασχολειστε καν με λογια οπως δεν ξερει συνταγματικα , δεν ξερει καλη οικονομια του δινετε αξια δεν το καταλαβεβετε?

    ειναι ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΣ
    ΣΑΠΙΟΣ
    ΠΕΠΕΡΑΣΜΕΝΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η Τρόικα έλεγε: «Μου χρειάζονται ακόμη 352 εκατομμύρια ευρώ, κόψτε το κεφάλι σας να τα βρείτε».

    http://1greek.wordpress.com/2012/03/05/%CE%B7-%CF%84%CF%81%CF%8C%CE%B9%CE%BA%CE%B1-%CE%AD%CE%BB%CE%B5%CE%B3%CE%B5-%CE%BC%CE%BF%CF%85-%CF%87%CF%81%CE%B5%CE%B9%CE%AC%CE%B6%CE%BF%CE%BD%CF%84%CE%B1%CE%B9-%CE%B1%CE%BA%CF%8C%CE%BC%CE%B7-3/

    http://www.netnewsgr.gr/2012/03/352.html


    HEIL GAP ( or mind the GAP)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τι λεει ο ΒΛΑΚΑΣ???Καταλαβε αραγε???Πω,πω , πω,ποιοι μας κυβερνουν????ε,ε, οχι δα ,δεν μπορει να ειναι ετσι?????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Χάος στα καταστήματα της ΔΕΗ…Δεν χρειάζεται να πληρώσουμε το χαράτσι

    Ο κ.Κίμων Στεριώτης διευθυντής επικοινωνίας της ΔΕΗ μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ είπε πως οι πολίτες δεν χρειάζεται να πληρώνουν το χαράτσι στη ΔΕΗ αν δεν το θέλουν.

    Στα κεντρικά της ΔΕΗ στην Αριστείδου και στην Ν.Ιωνία οι ταμίες δέχονται να πληρωθούν μόνο την αξία του ρεύματος και όχι το χαράτσι. Χαμός από ουρές και στο Μαρούσι και την Κυψέλη. Ο έφορος της κάθε ΔΟΥ θα αποφασίζει ποιος μπορεί και ποιος δεν μπορεί να πληρώσει το χαράτσι.

    Ωστόσο σε μερικά καταστήματα αρνούνται να πληρωθούν μόνο το λογαριασμό.

    Την ίδια ώρα εκατομμύρια καταναλωτές δεν ξέρουν τι να κάνουν και που να απευθυνθούν προκειμένου να βγάλουν άκρη με τον λογαριασμό τους.

    Η ανησυχία που επικρατεί επιτείνει η απόφαση του ΣτΕ που έκρινε συνταγματικό το χαράτσι αλλά όχι τη διακοπή του ρεύματος από τη ΔΕΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.