Κίνηση για τον Γιώργο Παπανδρέου - Κίνημα μελών και φίλων του Πασόκ

Επιτέλους μια σοβαρή κίνηση..
Κάτι σαν την σωτηρία της  Καρέτα-Καρέτα, Μονάχους μονάχους κλπ......

Κίνηση για τον Γιώργο Παπανδρέου - Κίνημα μελών και φίλων του Πασόκ στο Facebook ...
Μαζεύουμε υπογραφές γιατί στηρίζουμε τον Γιώργο Παπανδρέου! Διαδώστε το σε όσους περισσότερους μπορείτε, ας δείξουμε την δύναμη μας, ας δείξουμε την στήριξή μας στον Γιώργο Παπανδρέου!!!
Και σαν να μην έφτανε αυτό....


έκαναν και ιστοσελίδα (kinisigap)
Για να ακουστεί η γνώμη των μελών και φίλων ενός ΠΑΣΟΚ που πριν λίγα χρόνια έκανε το μεγάλο βήμα να ανοίξει τις πόρτες του.
Για να ακουστεί η φωνή της κοινής λογικής ανεπηρέαστη από την δηλητηριώδη περιρρέουσα ατμόσφαιρα. 
Με αντίθεση στους μηχανισμούς που αδιαφορούν για την κοινωνία και παρασύρουν σε αυτοκαταστροφική εσωστρέφεια. 
Με αντίσταση στα κυκλώματα οργανωμένης διαφθοράς που θέλουν να μονοπωλούν την ενημέρωση, να υπαγορεύουν χρονοδιαγράμματα και να προεξοφλούν ηγεσίες. 
Πιστεύοντας ότι οφείλουμε να αντισταθούμε στα χρονοδιαγράμματα των αγορών που σπρώχνουν στο περιθώριο τις δημοκρατικές διαδικασίες. 

Σχόλια

  1. ΓΑΠ ...ΚΑΙ ΕΓΏ ΜΑΖΊ ΣΟΥ ΣΉΜΕΡΑ ΔΙΚΑΙΏΝΕΣΑΙ, ΌΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΆΝΟΥΝ...ΤΟΥΣ ΕΒΓΑΛΕΣ ΤΗΣ ΜΑΣΚΕΣ....ΧΩΡΙΣ ΕΣΈΝΑ ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΘΑΊΝΑΜΕ ΤΑ ΒΑΘΎΤΕΡΑ ΑΙΣΘΉΜΑΤΑ ΤΩΝ
    ΨΕΥΤΏΝ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΔΟΚΆΠΗΛΩΝ, ΤΎΠΟΥ ΚΑΡΑΤΖΑΦΈΡΗ, ΣΑΜΑΡΆ, ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΆ ΝΔ ΚΑΙ ΠΑΣΟΚΩΝ..ΞΕΒΡΑΚΩΣΕΣ ΤΟΥΣ
    ΜΈΧΡΙ ΧΤΕΣ, ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΥΣ ΤΩΝ ΜΜΕ...ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΕΣ...ΟΛΟΙ ΦΏΝΑΖΑΝ ΠΕΡΊ ΕΙΣΌΔΟΥ ΤΩΝ ΚΑΤΟΧΙΚΏΝ ΔΥΝΆΜΕΩΝ ΚΑΙ ΕΊΔΑΜΕ, ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΑΛΙΚΑΡΑΔΕΣ ΝΑ ΒΆΖΟΥΝ ΤΗΝ ΟΎΡΑ ΣΤΑ ΣΚΈΛΙΑ...ΝΔ ΚΑΙ ΠΑΣΟΚΟΥΣ...ΕΛΑ ΓΑΠ ΚΑΙ ΠΡΟΧΩΡΆ ΜΟΝΌ ΕΣΎ ΜΠΟΡΕΙΣ ΤΗΝ ΑΠΕΜΠΛΟΚΉ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΑΠΌ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΉ ΠΟΡΕΊΑ ΔΙΑΛΥΣΕΩΣ... ΕΊΣΑΙ ΕΓΓΎΗΣΗ ΚΑΙ Η ΚΑΘΑΡΉ ΛΎΣΗ.. ΌΛΑ ΤΑ ΑΛΛΆ ΕΊΝΑΙ ΑΠΌ ΕΔΏ ΚΑΙ ΑΠΌ ΕΚΕΊ ΔΛΔ ΟΠΟΎ ΦΎΣΑ Ο ΑΝΕΜΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑνώνυμοςMar 5, 2012 10:28 AM

    Τή δὄση σου γρήγορα!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.