Τι ζητάνε οι εφοπλιστές, στο Δ.Σ της ΔΕΗ ; [Ερώτημα χωρίς απάντηση]


Τι ζητάνε οι εφοπλιστές, στο Δ.Σ της ΔΕΗ ;   [Ερώτημα χωρίς απάντηση]
Τι λέει ο κ. Ν. Φωτόπουλος και οι άλλοι κ.κ συνδικαλιστές της ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ,  για την "αεροπλανική" τοποθέτηση από το Ελληνικό Δημόσιο στο Δ.Σ της ΔΕΗ, του εφοπλιστή κ. Νίκου Α. Βερνίκου και των άλλων μελών;
Η ΔΕΗ ανακοινώνει ότι το Δ.Σ., κατά τις 22.12.2011, όρισε εκ των Μελών του, τους κ.κ. Παναγιώτη Αλεξάκη, Ηλία Αντωνίου και Νικόλαο Βερνίκο, ως μέλη της Επιτροπής Ελέγχου της εταιρίας. ( ΗΜΕΡΗΣΙΑ
[ Άλλο αναπάντητο ερώτημα:  Ένας πολυάσχολος άνθρωπος, όπως ο κ. Νίκος Βερνίκος -ιδε βιογραφικό- τι χρόνο μπορεί να διαθέσει, ως μέλος της Επιτροπής Ελέγχου,  σε μια Εταιρεία του οικονομικού μεγέθους και των προβλημάτων, όπως η ΔΕΗ;     Προφανώς κάποιοι μας δουλεύουν "ψιλό γαζί" !... ]

[ "Γαμώ" την ατυχία μου, που ζω στην Ελλάδα, ....το Μαλακιστάν !.. ]
Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2011
 ........Οι διαφωνίες και τα μαχαιρώματα στη διοικητική πυραμίδα της ΔΕΗ είχαν αναζωπυρωθεί τις τελευταίες ημέρες, με τους τέσσερις από τους πέντε να επιρρίπτουν ευθύνες στον πρόεδρο της Επιχείρησης Αρθούρο Ζερβό για κακοδιοίκηση, έμμεση στήριξη της ΓΕΝΟΠ, συσσώρευση χρεών και απουσία επενδυτικού προγράμματος. Ο επικεφαλής της ΔΕΗ είχε ενημερώσει τους συναρμόδιους υπουργούς Οικονομικών Ευ. Βενιζέλο και Περιβάλλοντος-Ενέργειας Γ. Παπακωνσταντίνου ότι θα υπέβαλλε άμεσα παραίτηση αν δεν δινόταν ριζική λύση με την απομάκρυνσή τους -και από τις χθεσινές εξελίξεις κέρδισε κατά κράτος.
........διορίστηκαν ο πολιτικός μηχανικός Κωνσταντίνος Θέος (σύμβουλος του Γ. Παπανδρέου), η αναπληρώτρια διευθύνουσα σύμβουλος της ΔΕΗ Ουρανία Αικατερινάρη (κόρη της βουλευτίνας του ΣΥΡΙΖΑ Ασημίνας Ξηροτύρη),   Νικόλαος Βερνίκος (πρόεδρος του Διεθνούς Εμπορικού Επιμελητηρίου), ο Χαρίλαος Βασιλογεώργης (δικηγόρος) και ο Λεώνιδας Θεόκλητος, χημικός μηχανικός και αναπληρωτής διευθύνων σύμβουλος της Εθνικής Τράπεζας.
ΑΣ ΓΝΩΡΙΣΟΥΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟΝ ΕΦΟΠΛΙΣΤΗ κ. ΝΙΚΟ ΒΕΡΝΙΚΟ.ΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΕΎΠΟΡΟΣ ΕΦΟΠΛΙΣΤΗΣ κ. ΝΙΚΟΣ ΒΕΡΝΙΚΟΣ, ΓΙΑ ΤΟ Θ/Ρ ΑΒΕΡΩΦ-ΧΡΟΥΣΑΛΑ f4v-ALPHA TV- 14.06.10, ΔΗΛΩΣΕΙΣ, ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΣΆΛΟΣ !

ΕΚ ΔΙΑΜΕΤΡΟΥ ΑΝΤΙΘΕΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΟΥ "ΟΡΓΙΣΜΈΝΟΥ" ΓΙΑ ΤΟ Θ/Ρ ΑΒΕΡΩΦ,  ΥΠΟΥΡΓΟΥ -ΤΟΤΕ-  ΕΘΝ. ΑΜΥΝΑΣ κ. Ε. ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ, ΜΕ ΑΥΤΕΣ ΤΟΥ κ. Ν. ΒΕΡΝΙΚΟΥ. 
ΝΑ ΥΠΟΘΕΣΟΥΜΕ -ΣΧΕΔΟΝ ΒΑΣΙΜΑ- ΟΤΙ Η ΤΟΠΟΘΈΤΗΣΗ ΤΟΥ κ. Ν. ΒΕΡΝΙΚΟΥ ΣΤΟ Δ.Σ ΤΗΣ ΔΕΗ ΔΕΝ "ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ" Σ' ΑΥΤΟΝ.



 ΜΕΝΕΙ ΤΟΤΕ Ο ΕΚΛΕΚΤΟΣ ΤΟΥ κ. Κ. ΣΗΜΙΤΗ, ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΕΡΙΒΆΛΛΟΝΤΟΣ, ΚΛΠ,  κ. Γ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ.
Ο κ. Κ. ΣΗΜΙΤΗΣ  ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΟΣ, ΑΠΟ ΠΟΛΥ ΠΑΛΙΆ, ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΒΕΡΝΙΚΟΥ [ΟΛΟ ΣΤΗΝ ΣΙΦΝΟ ΠΗΓΑΙΝΕ ΔΙΑΚΟΠΕΣ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ]
4ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟΝ "ΠΡΌΤΕΙΝΕ"  ο κ. Horst Reichenbach ;   ΠΙΘΑΝΗ ΚΙ' ΑΥΤΗ Η ΕΚΔΟΧΗ,  ΑΝ ΚΡΙΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΝΗΜΜΈΝΗ ΦΩΤΟ ΤΟΥ ΔΕΙΠΝΟΥ....   { Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ;   Κι' άλλο αναπάντητο ερώτημα ! }
Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΔΕΗ Α.Ε.  [Όπως "διαμορφώθηκε" μετά  την Έκτακτη Αυτόκλητη (Καθολική) Γενική Συνέλευση του Μετόχου της πλειοψηφίας, που πραγματοποιήθηκε στις 14.12.2011 και το Ελληνικό Δημόσιο προέβη στην εκλογή πέντε νέων Μελών του Διοικητικού Συμβουλίου της ΔΕΗ Α.Ε.]
.......................................................................
Νικόλαος Βερνίκος, Σύμβουλος [Βιογραφικό]Ο κος Νικόλαος Βερνίκος κατάγεται από τη Σίφνο. Γεννήθηκε το 1945 και σπούδασε Οικονομικά στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Α.Σ.Ο.Ε.Ε.

Είναι πρόεδρος του Διεθνούς Εμπορικού Επιμελητηρίου (ICC-Hellas), Μέλος Δ.Σ. του Ναυτικού Επιμελητηρίου Ελλάδος, μέλος Δ.Σ. του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Πειραιώς (ΕΒΕΠ), πρόεδρος του Τμήματος Ναυτιλιακών Δραστηριοτήτων, μέλος του Συμβουλίου Ακτοπλοϊκών Συγκοινωνιών (ΣΑΣ) του Yπουργείου Ναυτιλίας και Επίτιμος Πρόξενος Μεξικού Πειραιώς και Νήσων.
Παράλληλα είναι πρόεδρος των ναυτιλιακών εταιρειών του ομίλου ΝΙΚOΛΑΟΣ Ε. ΒΕΡΝΙΚΟΣ, που ιδρύθηκε στην Κωνσταντινούπολη τον 19ο αιώνα, αντιπρόεδρος της VERNICOS YACHTS A.E., αντιπρόεδρος της EUROCORP AEΠΕΥ, μέλος εποπτικού συμβουλίου Assya Compagnie Financiere, Paris, και μέλος Δ.Σ. ΔΕΗ. Έχει διατελέσει πρόεδρος και/ή μέλος Δ.Σ. στις εταιρείες: Ολυμπιακή Αεροπορία και των θυγατρικών της, Ναυπηγεία Σκαραμαγκά, Καταστήματα Αφορολογήτων Ειδών (ΚΑΕ), Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος (Γαλλία), Αttica Group, MINION, κλπ. Και Noμαρχιακός Σύμβουλος Αττικής και Πειραιώς επί σειρά ετών. Υπήρξε Lloyd’s Underwriting Member.

Γ.Δη

Σχόλια

  1. Σε όλες αυτές τις εταιρίες μπήκε στα ΔΣ παραμονές διάλυσης, ιδιωτικοποίησης, εκχώρησης κλπ. Φήμη; Πιάνω το αριστερό μου πέτο και το δεξί μου χέρι (δείκτη και αντίχειρα) και το κουνάω πάνω κάτω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.