ΟΤΙ ΝΑΝΑΙ.. αρκει να τρεχει ο ΤΟΚΟΣ

Θα πάρουμε 
5 Δισ Μάρτιο ( έχουμε ομόλογο 14.4δισ 20 Μαρτίου που κουρεύτηκε έστω 53.5% ) – λειπουν 
3 Δισ Απρίλιο 
5 Δισ Μάιο = 13 δισ / 130 ( συν όσα δώσουν σε τοκους,τράπεζες και ΤΥΡΙ σε PSIδες ) Τον Ιούνιο θα πάρουν μέτρα 12 δισ μέχρι 2015 ! 
Ποιος ? 
ο Σφουγγαρακης ? 
Ο Παπαδημος = μάλλον άρα εκλογές μετα… 
Έχουμε 35 δισ υπόλοιπο από δάνειο 110δισ. ΘΑ ΤΑ ΠΑΡΟΥΜΕ Κ ΑΥΤΑ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ! 
Θυμόσαστε την 5η δόση πέρσι?? 
ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΗΡΑΜΕ και ζήσαμε ...
Θυμόσαστε την 6η δόση Σεπτεμβρίου.. την οποία πήγαμε Δεκέμβριο-ζήσαμε χωρίς για 4 μήνες – δεν την πήραμε !! αυτά θα πάνε για το ομόλογο του Μαρτίου ΟΤΙ ΝΑΝΑΙ…. αρκεί να τρέχει ο τόκος.
Ο δε ΤΟΚΟΣ του Δανείου PSI θα τρέχει από Φεβρουάριο !!! και ας εκταμιευθούν Μάρτιο ! 
ΟΤΙ ΝΑΝΑΙ…. αρκεί να τρέχει ο τόκος.
ΠΑΡΟΜΟΙΟΣ ΒΙΑΣΜΟΣ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΤΑΜΕΙΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΞΑΝΑΫΠΑΡΚΞΕΙ ΣΤΗΝ ΥΦΗΛΙΟ… !! 
ΟΥΤΕ ΘΑ ΞΑΝΑΣΥΜΒΕΙ ΠΟΤΕ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ. 
Τον Οκτώβριο 2012 ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΜΙΣΘΟΥΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ. Μέσα στο 2012 θα έχουμε εσωτερική στάση πληρωμών. 
ΕΠΙΣΗΜΑ δλδ.. διότι το “δεν πληρώνω υποχρεώσεις του Κράτους ειναι το ίδιο ! “ Όποιος κατάλαβε ΓΙΑΤΙ έβαλαν τις Τράπεζες να στείλουν επιστολές κουρέματος σε ομολογιούχους, αντι να τις στειλει το ΥΠΟΙΚ να μου το πει.
Θα δωσουμε Δανεικα μέχρι 30δισ μετρητα στους PSIδες, δλδ στο 15% των 200δισ προς κουρεμα. Αρα ολοι οι Ελληνες ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΚΟΥΡΕΜΕΝΟΙ ΔΙΚΑΙΟΥΝΤΑΙ το 15% της ονομαστικης αξιας των ομολογων τους ΣΕ ΜΕΡΤΗΤΑ μετα την ανταλλαγη. ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ? ΑΝ ΚΑΝΟΥΝ ΑΓΩΓΕΣ ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ και ενα CLAIM για ανιση μεταχειρηση ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΑΝΤΑΛΛΑΓΗΣ ΟΜΟΛΟΓΩΝ… θα τους ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ! μιλαει ο ΠΠ.. ακουστε με. 
Πραξεις παλι ? 110+150+360-95 = 525δισ ΝΕΟ ΧΡΕΟΣ. ΑΣΧΕΤΟ : ΠΕΡΑΣΑΝ ΕΛΠΕ ΚΑΙ ΔΕΠΑ ΣΕ ΤΑΜΕΙΟ TREUHAND LTD. … ΓΙΑ ΠΟΙΑ ΑΟΖ ΜΙΛΑΝΕ? ΘΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΠΕΕΤΡΕΛΑΙΟ Κ ΑΕΡΙΟ ΚΑΙ ΤΑ 2 ΜΑΓΑΖΙΑ ΘΑ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΞΕΝΟΙ ?? ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΑΛΛΗ ΤΡΟΜΠΑ….! ΠΟΥ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΟΣΑ ΒΓΑΖΟΥΜΕ ?? ΣΕ ΞΕΝΑ ΧΕΡΙΑ ΑΜΕΣΑ!! ΔΙΑΚΙΝΗΣΗ ΕΜΠΟΡΙΑ ΤΟΜΟΛΟΓΙΑ, ΠΟΣΟΤΗΤΕΣ, ΚΛΠ ΚΛΠ… ΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΠΩ?? ΘΑ ΑΦΗΝΑΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΣΕ ΠΑΙΔΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΩΝ ???
ΟΤΙ ΝΑΝΑΙ … ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΤΡΕΧΕΙ Ο ΤΟΚΟΣ.

Σχόλια