Η Ε.Ε θα στείλει έναν Γκαίμπελς στην Αθήνα για να "καθαρίσει" την κατάσταση

 ΑΝΤΙ300
Οι Έλληνες βρίσκονται εκ των προτέρων σε μία καθοδική πορεία. 
Τώρα, η Ευρωπαϊκή Ένωση θα στείλει και τους Γκέμπελς της στην Αθήνα για να καθαρίσει την κατάσταση.
Οι Έλληνες έχουν πλέον χάσει την εμπιστοσύνη τους τόσο για το μέλλον όσο και την εμπιστοσύνη στην υπόλοιπη Ευρώπη. 
Οι Έλληνες έχουν ήδη κουραστεί να αναφέρεται το όνομα τους  και το πρόβλημα της Ευρωπαϊκής Ένωσης σε άμεση σχέση.
Ο Ρόμπερτ - δεν είναι Ιωσήφ
Και ακόμα κι αν ο Γκαίμπελς δεν είχε τίποτα να κάνει με τον υπουργό προπαγάνδας του Χίτλερ...
από τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο το όνομα του Ρόμπερτ Γκαίμπελ ο οποίος δεν είναι Γερμανός, αλλά ο πρώην υπουργός Οικονομικών του Λουξεμβούργου, δεν βοηθά καθόλου το κλίμα στην Ελλάδα.
- Είμαστε εδώ για να ακούσουμε, να ερευνούν και να εργαστούν με τις προτάσεις για την ανάπτυξη και την απασχόληση για να βοηθηθεί η Ελλάδα, λέει ο Robert Goebbels, σύμφωνα με το προφίλ των S & D.
Ο Γκέμπελς είναι στη σοσιαλιστική ομάδα του κοινοβουλίου της ΕΕ των μεγάλων κομμάτων των Σοσιαλιστών και των Δημοκρατικών (S & D) και μέλος των εναλλακτικών Κοινοβουλίου προς την Επιτροπή της ΕΕ - Ελληνική τρόικα που βρίσκεται ήδη στη χώρα.
 Και ακόμα κι αν ο Γκαίμπελς δεν είχε τίποτα να κάνει με τον υπουργό προπαγάνδας του Χίτλερ από τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο το όνομα του Robert Γκέμπελ ο οποίος δεν είναι Γερμανός, αλλά ο πρώην υπουργός Οικονομικών του Λουξεμβούργου, δεν βοηθά καθόλου το κλίμα στην Ελλάδα. - Είμαστε εδώ για να ακούσουμε, να ερευνούν και να εργαστούν με τις προτάσεις για την ανάπτυξη και την απασχόληση για να βοηθηθεί η Ελλάδα, λέει ο Robert Goebbels, σύμφωνα με το προφίλ των S & D. 
Ο Γκέμπελς είναι στη σοσιαλιστική ομάδα του κοινοβουλίου της ΕΕ των μεγάλων κομμάτων των Σοσιαλιστών και των Δημοκρατικών (S & D) της ΕΕ ...
Υ.Γ 
Το πιο πάνω άρθρο είναι μετάφραση του δημοσιεύματος που ακολουθεί.

Σχόλια