Ρε κάτι συμπτώσεις....

Τι είπαμε ότι θα γίνει στις 18 Μαρτίου 2012 ;;
Εκλογή Προέδρου του ΠΑΣΟΚ 
Σύμφωνα με την απόφαση της 12ης Συνόδου του Εθνικού Συμβουλίου (14 - 15 Ιανουαρίου 2012) μετά από εισήγηση του Προέδρου και του Πολιτικού Συμβουλίου, ορίσθηκε η 18η Μαρτίου 2012, ως ημερομηνία διεξαγωγής των εκλογών για την ανάδειξη Προέδρου του Κινήματος, κατά το άρθρο 41 του Καταστατικού.
Tι άλλο γιορτάζουμε όμως στις 18 Μαρτίου 2012 ;;

Tην Ημέρα Φροντιστή της Νόσου Alzheimer...

Με την ευκαιρία της ΗΜΕΡΑΣ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗ, η Εταιρεία Νόσου Alzheimer και Συναφών Διαταραχών Αθηνών διοργανώνει για τέταρτη χρονιά εκπαιδευτικά σεμινάρια για τους οικογενειακούς φροντιστές την Κυριακή 18 Μαρτίου, από τις 10:00 έως και τις 19:30, στην Αίγλη του Ζαππείου. 



Υ.Γ
Τυχαία λέτε να διάλεξε το ΠΑΣΟΚ την 18η Μαρτίου για την ανάδειξη προέδρου..
ή κάτι είχαν στο μυαλό τους...
Ρε κάτι συμπτώσεις....

Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.