Αποχώρηση του Βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Δ. Παπαδημούλη και του ανεξάρτητου βουλευτή Π. Κουρουμπλή, απο την εξεταστική επιτροπή για το έλλειμμα του 2009

Στην σημερινή συνεδρίαση της Εξεταστικής Επιτροπής για το έλλειμμα του 2009, οι Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Παπαδημούλης και ο ανεξάρτητος βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας Παναγιώτης Κουρουμπλής, καταθέσαν στον πρόεδρο της Επιτροπής επιστολή στην οποία δηλώνουν την αποχώρησή τους από την Επιτροπή, θεωρώντας ότι οι εργασίες της Εξεταστικής οδηγούνται σε μεγαλοπρεπές φιάσκο.
Ακολουθεί το κείμενο:

Προς τον Πρόεδρο της Εξεταστικής Επιτροπής για το έλλειμμα του 2009
κ. Πρωτόπαππα
Οι συμπεριφορές και τα μικροπολιτικά παιχνίδια σκοπιμότητας της Νέας Δημοκρατίας και του ΠΑ.ΣΟ.Κ., όπως αυτά κλιμακώθηκαν τις τελευταίες ημέρες, με αποκορύφωμα την άρνηση των πρώην Υπουργών της Ν.Δ. να προσέλθουν καν στην Επιτροπή, δικαιώνουν πλήρως τις αρχικές μας επιφυλάξεις. Οδηγούν, δυστυχώς την Εξεταστική Επιτροπή για το έλλειμμα του 2009 σε ένα ακόμη μεγαλοπρεπές φιάσκο.
Είναι προφανές ότι αυτές οι μικροπολιτικές επιλογές των δυο κομμάτων που είναι συνυπεύθυνα τόσο για το έλλειμμα του 2009, όσο και για το "μαγείρεμα" των στοιχείων, για τους 9 πρώτους μήνες η Νέα Δημοκρατία, για τους τελευταίους 3 μήνες το ΠΑ.ΣΟ.Κ., στερούν πλέον από οποιοδήποτε νόημα την περαιτέρω συμμετοχή μας στις εργασίες της.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΔΗΜΟΥΛΗΣ
Βουλευτής Β' Αθηνών ΣΥΡΙΖΑ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΟΥΡΟΥΜΠΛΗΣ
Ανεξάρτητος Βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας


Σχόλια

  1. Καλοί και εξαίρετοι οι κ. Παπαδημούλης και Κουρουμπλής αλλά νομίζω ότι αργά κατάλαβαν ότι συμμετείχαν σε μιά επιτροπή που έγινε με πρωτοβουλία των εν δυνάμει κατηγορουμένων και στην οποία οι τελευταίοι έχουν την πλειοψηφία. Αν ο λόγος της συμμετοχής τους, κυρίως του κ. Παπαδημούλη, δεν ήταν η δημιουργία κλίματος ενόψει εκλογών κατά του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ με στόχο τους ψηφοφόρους και όχι την αλήθεια τότε λυπάμαι να πω ότι δεν διαθέτουν πολιτική οξυδέκεια. Θεωρώ ότι κάθε είδους δικαστική διερεύνηση θα πρέπει να γίνει άμεσα μετά τις εκλογές και τότε να δούμε τις θέσεις κάθε κόμματος ως προς την διερεύνηση των προδοτικών πολιτικών της κυβέρνησης του ΓΑΠ. Η σημερινή επιτροπή θα κουκουλώσει τα πράγματα γιατί τότε το μισό ΠΑΣΟΚ θα πρέπει να παραπεμφθεί για προδοτικές αποφάσεις και το άλλο μισό για συμμετοχή και βοήθεια στην λήψη των αποφάσεων αυτών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.