Στις 13:00 ώρα Ελλάδας η απόφαση για τα CDS


Γράφαμε προχθές Εδώ : Η ISDA ανακοίνωσε ότι, αποδέχτηκε και θα εξετάσει περαιτέρω το αίτημα εταιρείας (Alea Group Holding), για το εάν η αναδρομική εισαγωγή των ρητρών συλλογικής δράσεως (CACs) στα ελληνικά ομόλογα, αποτελεί πιστωτικό γεγονός και για το εάν πρέπει να πληρωθούν τα ασφάλιστρα κινδύνου (CDS).

Σήμερα στις 11:00 ώρα Λονδίνου (13:00 Ελλάδας) η αρμόδια επιτροπή της ISDA, θα αποφασίσει αν τα CDS θα πάνε ταμείο...

Σχόλια

  1. ΣυνΈλληνες,

    Παρακαλώ μπείτε στο site της isda, http://www2.isda.org/greece-sovereign-debt-faq/,
    και δείτε τη συμβολική φωτογραφία με θολή την Ελληνική σημαία. Το ανέχεστε; Προσωπικά όχι, για αυτό το λόγο τους έστειλα και το εξής email:

    Hello,

    As a Greek citizen, I demand that you change immediately, to your site or wherever you probably use it, the blurred picture of the Greek flag to a crystal clear picture of the Greek flag. Otherwise, do not use it at all.

    I have a suggestion too. You should change the logo of isda to a blurred logo.

    Thank you,

    K….. M………

    Greek citizen

    Νομίζω ότι όποιος μπορεί, αξίζει να κάνει κάτι ανάλογο.

    Παρακαλώ επίσης το exomatiakaivlepo να το παρουσιάσει μαζί με την φωτό ως θέμα. Είτε με το e-mail είτε αυτόνομα.

    Ευχαριστώ
    Κώστας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τι έγινε ακόμα να βγεί η απόφαση ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.