Ο δικηγόρος της IJPartners (ναι, αυτής που έκανε τις αγωγές στον Καμμένο) είναι ο αντιδήμαρχος του Καμίνη πίσω από υπόθεση - βόμβα στον δήμο Αθηναίων!

Επίσης είναι και αντιδήμαρχος της Δημοτικής Αστυνομίας!! Ξέρετε, αυτή που δεν έχει αφήσει ούτε έναν λαθρέμπορο σε όλη την Αθήνα. Μπαλ μασκέ είναι αυτοί που βλέπετε.

Ο Πάνος Καμμένος αποκαλύπτει:

Ο Αντιδήμαρχος του σκανδάλου είναι και
1.Αντιπρόεδρος του Μάνου Δράση
2.Αυτός που είχε πει να πουλάν ελεύθερα Ηρωίνη στα φαρμακεία
3.Ο δικηγόρος του Μάκκα και της Ξαφά για την εταιρεία του Μαργέλλου ij partners
4.O συστεγαζόμενος με χιλιάδες off shore που θα δείτε προσεχώς.

Από τον Κώστα Φεραίο για το Press-gr
Μήπως είναι ώρα κύριε Καμίνη να αποκαλύψετε τα πραγματικά σκάνδαλα!!!
«Ου γαρ δοκείν άριστος, αλλ' είναι θέλει».
Έχει βουίξει η αγορά με τη σύμβαση για την ελεγχόμενη στάθμευση στο Δήμο Αθηναίων, για την οποία υπεύθυνος είναι ο κ. Αβραντίνης, αντιδήμαρχος δημοτικής αστυνομίας και πολεοδομίας.
Η πενταετής σύμβαση έληξε στις 25/7/2011 και θα έπρεπε να προκηρυχθεί διαγωνισμός για νέα σύμβαση, πράγμα που όμως δεν έγινε. Η δημοτική αρχή προσπάθησε να επεκτείνει την ήδη υπάρχουσα σύμβαση με απόφαση δημοτικού συμβουλίου! Μια χαρά θα τους βόλευε.
Έλα όμως που όχι μόνο δεν ζήτησαν ανανέωση με ίδιους όρους, αλλά θέλησαν να αλλάξουν και την αμοιβή
του αναδόχου (άρθρο 4 της σύμβασης). Άρα και παράνομη επέκταση και αύξηση της αμοιβής του αναδόχου, σε καιρούς ύφεσης και οικονομικής κρίσης!
Έχουμε και λέμε! Τον Οκτώβριο του 2011, ο Δήμος Αθηναίων στέλνει...
τη Σύμβαση ανανέωσης για προσυμβατικό έλεγχο στο 7ο τμήμα του ελεγκτικού συνεδρίου, το οποίο στις 28.11.2011 (με την 353/11 πράξη του), απαντά ότι κάνει προληπτικό έλεγχο και τώρα είναι πολύ αργά!!!
Έτσι το θέμα πάει στην ολομέλεια του ελεγκτικού και θα υπάρξουν εκπλήξεις.
Βέβαια, με αυτά και αυτά, από 25/7/2011 έως 25/10/2011 πουλήθηκαν ΠΑΡΑΝΟΜΑ 580.000 κάρτες στάθμευσης, αξίας πάνω από 800.000 ευρώ, χωρίς να υπάρχει σύμβαση με τον ανάδοχο!!
Τι κέρδισε ο ιδιώτης ; Μόλις 140.000 ευρώ (δηλαδή το 17,4%) εισέπραξε η ιδιωτική εταιρία, χωρίς να έχει σύμβαση και χωρίς να έχει γίνει διαγωνισμός. Έγκυροι νομικοί κύκλοι μιλούν για κακούργημα! Το ότι ο Δήμος χάνει τουλάχιστον 50.000 ευρώ κάθε εβδομάδα επειδή δεν μπορεί να κόψει κλήσεις είναι άλλο θέμα, που θα πρέπει να αναζητηθούν ευθύνες αποτελεσματικότητας από τη δημοτική αρχή.
Και τώρα ένα ερώτημα που ίσως εξηγεί πολλά:
Γιατί ο κ. Αβραντίνης (που έχει τη φήμη σοβαρού, ακριβοδίκαιου και άτεγκτου ανθρώπου και πολιτικού) αντιδήμαρχος δημοτικής αστυνομίας και πολεοδομίας κράτησε και τη θέση του Προέδρου της οικονομικής επιτροπής του Δήμου και δεν την ανέλαβε η αρμόδια αντιδήμαρχος Οικονομικών ;
Το τελευταίο ερώτημα (για σήμερα): Αυτά γίνονται κάτω από τη μύτη του Δημάρχου Καμίνη ή έχει πλήρη γνώση;Το μόνο σίγουρο είναι ότι αναμένονται αποκαλυπτικές εξελίξεις.

Σχόλια