ΜΕΤΑ ΤΑ ΓΙΑΟΥΡΤΟΜΑΤΑ ΗΛΘΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΕΥΡΩΜΑΤΑ !!! ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ …

Νίκος Χριστοδουλόπουλος
Πολιτικοί πάρτε το είδηση πια. Οι πολίτες μπορεί να σας ανέχονται και ως υποζύγια να πληρώνουν τα σπασμένα των δικών σας εσφαλμένων επιλογών, θα αρχίσουν όμως σιγά-σιγά να αντιδρούν βίαια, αν δεν αντιληφθείτε τη ζημιά που έχετε κατ εξακολούθηση κάνει και δεν προσπαθήσετε να διορθώσετε την πολιτική σας σύμφωνα με τις ανάγκες του λαού και όχι σύμφωνα με τα συμφέροντά σας. Τα κεκτημένα σας έχουν τελειώσει
και αυτό πρέπει να το καταλάβετε καλά. Όλοι σας, μηδενός εξαιρουμένου, και ειδικά όσοι συμμετέχετε και στηρίζετε αυτό το που κατά παράβαση κάθε συνταγματικής νομιμότητας ονομάζετε κυβέρνηση Παπαδήμου.
Διότι εσείς οι τρεις πολιτικοί αρχηγοί και ο πρόεδρος της Δημοκρατίας, μπορεί να αποφασίσατε και να συμφωνήσατε να μας «σώσετε» αλλά ο κυρίαρχος λαός δεν σας ψήφισε ούτε για να τα ‘βρίσκετε μεταξύ σας» ούτε για να τον οδηγείτε στη εξαθλίωση και οι τρεις μαζί.

Κανείς από σας τους τρεις κατά την προεκλογική περίοδο του 2009 δεν είχατε στο πρόγραμμά σας αυτή την δέσμευση που αποφασίσατε. Άλλα υποσχόσαστε τότε και άλλα πράττετε τώρα. Πλέον τούτου ενώ κατά τα λεχθέντα του Βενιζέλου όλοι γνωρίζετε επακριβώς τι επιτάσσει η ΤΡΟΙΚΑ, όλοι κάνετε πως δεν ξέρετε τίποτα, δηλαδή κάποιος ψεύδεται ασύστολα ή εσείς ή ο Βενιζέλος. Μάλλον το πρώτο.

Γι αυτό και σήμερα στη Καλαμάτα, ημέρα της Υπαπαντής που εορτάζει η πόλη, και κατά τη διάρκεια της λιτάνευσης της εικόνας στους δρόμους της πόλης, «στόχος» έντονων αποδοκιμασιών έγιναν ο αναπληρωτής υπουργός Άμυνας Γιώργος Γεωργίου, που εκπροσωπούσε την κυβέρνηση στις εορταστικές εκδηλώσεις, ο βουλευτής και πρώην υπουργός της ΝΔ Κώστας Μαρκόπουλος, ο βουλευτής του νομού Γιάννης Λαμπρόπουλος, καθώς και αντιπεριφερειάρχες και δήμαρχοι του νομού. Οι πολίτες φώναζαν συνθήματα εναντίον τους, ενώ στην αρχή της Αριστομένους, μόλις πέρασε η εικόνα και οι οκτώ αρχιερείς που συμμετείχαν στο αρχιερατικό συλλείτουργο, οι πολιτικοί δέχτηκαν επίθεση από κάποια νεαρή γυναίκα η οποία τους έριξε αλεύρι. Μικρό το κακό αλλά για σκεφθείτε να ανάψει κάποιος το σπίρτο και βάλει φωτιά στη βενζίνη που ήδη έχει χυθεί στους δρόμους;

Σχόλια