Πως θα λειτουργήσουν τα μέσα μεταφοράς αύριο στην απεργία

Από τις 10 το πρωί έως τις 5 το απόγευμα θα κινηθούν την Τρίτη 7 Φεβρουαρίου ο ηλεκτρικός σιδηρόδρομος, το μετρό και το τραμ μετά από απόφαση των Σωματείων των Ηλεκτροδηγών.
Από τις 9 το πρωί έως τις 9 το βράδυ θα κινηθούν τα αστικά λεωφορεία της ΕΘΕΛ.

Από τις 8 το πρωί έως τις 9 το βράδυ θα κινηθούν τα τρόλεϊ.
Ακινητοποιημένοι θα παραμείνουν οι συρμοί των τρένων του ΟΣΕ και του Προαστικού λόγω συμμετοχής στην 24ωρη απεργία των ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ.

Σχόλια

  1. ΟΛΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΑΝΕΡΓΟΙ, ΑΓΡΟΤΕΣ, ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΟΙ, ΨΑΡΑΔΕΣ, ΕΡΓΑΤΕΣ, ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ, ΙΔΙΩΤΙΚΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ, ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ, ΓΙΑΤΡΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ, ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ, ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ, ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ, ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΤΩΡΑ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΑΝΤΙΣΤΕΚΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΤΙΔΡΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΣΥΝΕΝΟΧΟΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φωτιά και τσεκούρι στους προσκυνημένους δεν πάει άλλο όλοι στους δρόμους οποίος ακόμη δεν αντιδρά είναι και αυτός συνένοχος και προδότης

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.