Ανυπόστες οι φήμες που θέλουν τον Μιχάλη Γιαννάκη να επιστρέφει..

Ανυπόστατα τα όσα γράφτηκαν χθες για δήθεν επιστροφή στην Ν.Δ του βουλευτή βοιωτίας Μιχάλη Γιαννάκη.
Ο Γιαννάκης είναι ένας βουλευτής που περπατάει (δεν κρύβεται) στην Βοιωτία και θέλει να βλέπει τους φίλους και ψηφοφόρους του στα μάτια..
Χαρακτηριστική είναι και η επιστολή της Ο.Ν.ΝΕ.Δ βοιωτίας προς τον κ. Σαμαρά που αναφέρει μεταξύ άλλων :
Σε ένα δημοκρατικό πολίτευμα και σε ένα δημοκρατικό κόμμα, η προσωπική άποψη του καθενός είναι θεμελιώδης αρχή
και είναι αυτή που διαμορφώνει τον ίδιο τον χαρακτήρα της δημοκρατίας. Γνωρίζετε και εσείς ο ίδιος, πως το «ΝΑΙ» στο Μνημόνιο ήταν μια επιλογή η οποία προκαλούσε -και προκαλεί- διφορούμενες αντιδράσεις τόσο στην βάση της παράταξής μας, όσο και στο σύνολο του ελληνικού λαού. Ένα μέρος των πολιτών πιστεύει πως τα νέα μέτρα θα μας απομακρύνουν από το χείλος της καταστροφής που μας οδήγησε η πολιτική της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ, ενώ ένα άλλο θεωρεί πως η σωτηρία δεν βρίσκεται σε αυτά. Είναι γεγονός λοιπόν πως μια μεγάλη μερίδα κόσμου ανάμεσά τους και πολλοί ψηφοφόροι της Νέας Δημοκρατίας, ζήτησαν από τους βουλευτές μας να ψηφίσουν «ΟΧΙ».
Αυτή η φωνή του αλυσιτελούς Μνημονίου που και εσείς έχετε εκφράσει, ακούγεται από τη Βοιωτία και τους ψηφοφόρους του νομού. Αυτή την φωνή μετέφερε ο κ. Μιχάλης Γιαννάκης λέγοντας το «ΟΧΙ». Και για τον λόγο αυτό διεγράφη από την παράταξη που υπηρετεί εδώ και 35 περίπου χρόνια. Όπως γνωρίζετε, ο κ. Γιαννάκης -ο μοναδικός βουλευτής της Ν.Δ. στο Νομό μας- είναι κατά γενική ομολογία ένας πραγματικός αγωνιστής για τον τόπο, καθώς οι παρεμβάσεις του και οι πράξεις του σε καίρια ζητήματα που απασχολούν την τοπική κοινωνία είναι ιδιαίτερα έντονες και εύστοχες.
Ολόκληρη η επιστολή της ΟΝΝΕΔ Βοιωτίας ΕΔΩ

Σχόλια