ΔΝΤ: Έχουμε πολλούς τρόπους για τις διαβεβαιώσεις ...(Βίντεο)


Αυτά που δεν δείχνουν τα κανάλια...
Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί τι απάντησε χθες, ο Gerry Rice (Director, External Relations Department, International Monetary Fund) σε ερώτηση του Μιχάλη Ιγατίου για τις γραπτές διαβεβαιώσεις των ελλήνων πολιτικών αρχηγών..
SPEAKER: One follow-up, please. On the assurances by the Greek parties, are you going to seek and ensure the assurances for the Greek parties?
MR. RICE: As I said, there are a number of ways that we can seek assurances and ensure that we have them, so I won’t go into the details of how we do that. The important thing is that we have the broad political ownership and that we have the assurance.

H μετάφραση:
Μια ακόμα ερώτηση, παρακαλώ. Σχετικά με τις διαβεβαιώσεις των ελληνικών κομμάτων, προτίθεστε να αναζητήσετε και να διασφαλίσετε τις γραπτές διαβεβαιώσεις από τα ελληνικά κόμματα;
Όπως σας είπα, υπάρχει ένας αριθμός τρόπων που μπορούμε να αναζητήσουμε τις διαβεβαιώσεις και να εξασφαλίσουμε ότι τις έχουμε, οπότε δεν θα μπω σε λεπτομέρειες για το πώς θα το κάνουμε αυτό. Το σημαντικό είναι ότι έχουμε την ευρεία πολιτική συνέναιση και ότι έχουμε τη διαβεβαίωση.

Υ.Γ
Καταλάβατε πιστεύω τι θέλει να μας πει ο τύπος...
Όχι με υπονοούμενα...
Ψυχρά και στεγνά..μας λέει εμείς κάνουμε κουμάντο και έχουμε πολλούς τρόπους να δέσουμε τους αρχηγούς που στηρίζουν την κυβέρνηση παρωδία.
Ακούει κανείς ;;


Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.