ΒΟΜΒΑ !!!ΚΑΤΣΕΛΗ ΤΩΡΑ! “ΚΑΤΑΘΕΤΩ ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΚΑΤΑΡΡΙΠΤΟΥΝ ΤΟΥΣ Ι ΣΧΥΡΙΣΜΟΥΣ…….

Bόμβα μεγατόνων της Λούκα Κατσέλη που άφησε “κάγκελο” ..πολλούς υπερασπιστές της αθλιότητας μέσα στη Βουλή!
Κατέθεσε έγγραφα φωτιά, δείχνοντας τον δρόμο στους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ και των άλλων κομμάτων ποιά είναι η αλήθεια!
ΟΤΙ ΘΑ ΦΥΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΡΩ…. (ΕΓΓΡΑΦΟ ΤΗΣ Ε.Κ.Τ. ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΙΑΨΕΥΔΕΙ ΤΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑ ΟΤΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝ ΧΡΕΟΚΟΠΗΣΕΙ ΘΑ ΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΡΩ)
….ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ Η ΧΩΡΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΜΙΣΘΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ.. (ΕΓΓΡΑΦΟ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΕΙ ΠΡΩΤΟΓΕΝΕΣ ΠΛΕΟΝΑΣΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΜΙΣΘΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ)
ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΥΟ ΑΥΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ
ΚΑΤΕΘΕΣΕ Η κ ΚΑΤΣΕΛΗ ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΟΘΕΣΕΩΝ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΠΑΓΩΣΑΝ ΟΙ ΚΟΥΤΡΟΥΜΑΝΗΣ ΣΑΧΙΝΙΔΗΣ !!!
Κατόπιν αυτών και για ακόμα μια φορά η κυρία Κατσέλη δήλωσε οτι δεν μπορεί να … στηριξει με την ψηφο της το νεο μνημονιο το οποιο ερχεται προς ψηφιση με τους εκβιασμούς της δήθεν εξοδου απο το ευρώ και την αδυναμία μη πληρωμής συντάξεων και μισθών!!!!

Σχόλια

  1. Σιγά μην την ακούσουν, έχουν αλλα ... ενδιαφέροντα
    http://troktiko.eu/2012/02/h-chora-bouliazei-kai-sth-bouli-blepoun-mpasket/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπράβο της (να εξηγούμεθα , για την τωρινή της στάση γιατί έχει και αυτή ευθύνη για το πρώτο και καθοριστικό μνημόνιο). Μπαίνει όμως ένα ερώτημα. Αν πραγματικά έχει δίκιο για το πρωτογενές πλεόνασμα γιατί δεν μας το έλεγε νωρίτερα; Εμείς ξέρουμε, από αυτά που μας λένε, ότι ο στόχος του πρωτογενούς πλεονάσματος είναι το 2012. Πότε λοιπόν το πετύχαμε αυτό; Αν πάντοτε το είχαμε, τότε ως υπουργός οικονομικών που ήταν δεν έχει ευθύνει που μας έλεγε άλλα και μας οδήγησε στο πρώτο μνημόνιο; Θα μας τρελλάνουν τελικά αυτοί οι πολιτικοί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Την ειχα παρεξηγηση αλλα τελικα ειναι πιο αντρας απο τους αλλους βουλευτες του κοινοβουλιου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μακαρι να ειναι οπως τα λέει για το πρωτογενες πλεόνασμα γιατι αν τελικά ψηφιστέι θα καταντησουμε οπως οι Ιρλανδοί που η ανεργία της εχει φτάσει στο 35% και κατα τα άλλα η ΤΡΟΙΚΑ τους πενεύει ότι είναι καλά παιδιά και κάνουν ακριβώς ότι τους λένε.Πρεπει να ξυπνήσουμε γιατί πίσω από ολα αυ΄τα κρύβονται συμφέροντα των ΚΟΛΟΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.