Διαμαντοπούλου: Να μείνει ο Παπαδήμος και μετά τις εκλογές..

Υπέρ της παραμονής του Λ. Παπαδήμου στην πρωθυπουργία, εφόσον μετά τις εκλογές προκύψει ανάγκη για κυβέρνηση συνεργασίας, τάσσεται η Άννα Διαμαντοπούλου με συνέντευξή της στη Real News.
"Εφόσον προκύψει συνεργασία κομμάτων, δεν θεωρώ ότι προσφέρει η αλλαγή πρωθυπουργού", λέει η κ. Διαμαντοπούλου.
Υπογραμμίζει ότι τυχόν συγκυβέρνηση θα πρέπει να γίνει στη "βάση προγραμματικής σύγκλισης και όχι deal εξουσίας".
Σε ότι αφορά το ΠΑΣΟΚ, δηλώνει ότι ως κυβέρνηση και ως κόμμα υπήρξε θύμα της συγκυρίας της κρίσης. Σημειώνει πάντως για τη διαδοχή, ότι "δεν μπορεί να γίνει ουσιαστική συζήτηση για τη διαδοχή και μάλιστα με υποψηφιότητα του υπουργού Οικονομικών, που βρίσκεται στο διεθνές επίκεντρο των διαπραγματεύσεων και με τεράστιο και κατεπείγον έργο στα χέρια του".

Σχόλια

  1. Ομορφάντρα μου, δεν μπορώ να την αποκαλέσω.
    Αγάααπη μου, εσύ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πως θα γίνει να εμπεδώσουμε ότι η οικονομική κρίση είναι το πρώτο στάδιο της ΚΡΙΣΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ; Μας επιβάλλεται νεοεποχίτικη «δημοκρατία» δηλαδή δικτατορία. Εκφραστής αυτής της «δημοκρατίας» είναι και η γλυκύτατη!!! Αννούλα μας. Να τους διώξουμε ρε παιδιά. Όλα γίνονται με εκβιασμό. Οι «βολευτές» και ο λαός καλούνται να ψηφίζουν με σλόγκαν εκβιασμού και καταστροφολογίας. Αυτό δεν είναι ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ. Με ψήφο μας για βόλεμα και χρήμα, παραδίνουμε Σ’ ΑΥΤΟΥΣ, τα παιδιά μας και τα εγγόνια μας, ΔΟΥΛΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. O ΤΙΤΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΄΄ΣΟΥΡΔΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ΄΄

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.