Ωμή παρέμβαση Γιούνκερ: Θα φύγουμε εάν δεν κυβερνήσουν ΝΔ-ΠΑΣΟΚ!!

Απόλυτα ευθυγραμμισμένος με τις γερμανικές επιταγές ο πρόεδρος του Eurogroup απειλεί την Ελλάδα.
Ο Ζαν Κλοντ Γιούνκερ παρεμβαίνοντας κατάφωρα στην πολιτική ζωή του τόπου εκβιάζει λέγοντας ότι, « αν μετά  τις εκλογές στην Ελλάδα κληθούν να κυβερνήσουν πολιτικοί οι οποίοι θα αποχωρήσουν από το πρόγραμμα βοήθειας, θα αποχωρήσουμε κι εμείς».
Σε συνέντευξή του στην γερμανική εφημερίδα «Hannoversche Allgemeine Zeitung», και με απροκάλυπτο τρόπο αναλαμβάνει ρόλο υποστηρικτή των δυο μεγαλύτερων κομμάτων και των προωθούμενων σεναρίων του «μεγάλου συνασπισμού». 
«Αν  ακραία κόμματα ενισχυθούν σε τέτοιο βαθμό, που το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ να μην μπορούν να σχηματίσουν έναν πλειοψηφικό κυβερνητικό συνασπισμό και κληθούν να κυβερνήσουν πολιτικοί οι οποίοι θα αποχωρήσουν από το πρόγραμμα βοήθειας, τότε θα αποχωρήσουμε και εμείς», αναφέρει χαρακτηριστικά ο πρόεδρος του Eurogroup.

Υπενθυμίζει, εξάλλου ότι, οι αρχηγοί του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ έχουν δεσμευτεί εγγράφως για την εφαρμογή του νέου μνημονίου.

Κατά τα άλλα ο κ. Γιούνκερ δεν αποκλείει η Ελλάδα να χρειαστεί και νέο δάνειο, ζητεί δομικές μεταρρυθμίσεις, ενώ υπογραμμίζει πως πρέπει να βρεθεί τρόπος να αντιμετωπιστεί η φυγή μεγάλων κεφαλαίων στο εξωτερικό.

«Δεν πιστεύω ότι μπορεί κανείς να βάλει τάξη στην Ελλάδα μέσα σε δέκα χρόνια», σημειώνει.

Αναφορικά με τον κίνδυνο χρεοκοπίας της Ελλάδας υπογραμμίζει πως δεν αποτελεί υπόθεση εργασίας του, καθώς όπως διευκρινίζει η Ελλάδα θα τηρήσει τους όρους της συμφωνίας.
http://briefingnews.gr/politiki/item/17982

Σχόλια

  1. καλό ταξείδι, bon voyage, auf Wiedersehen, goodbye

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΘΑ τη ψήσει ο Γιώργος με τον Αντώνη ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΣΤΟ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΓΡΑΦΕΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αν πραγματικά έχει κάνει ο κύριος αυτός τέτοιες δηλώσεις τότε είναι πραγματικά βλάξ, άσχετος και επικίνδυνος , όχι τόσο για την Ελλάδα αλλά για την Ευρώπη ολόκληρη. Το ερώτημα είναι που θέλουν να την οδηγήσουν, αν βέβαια έχουν κάποιο σχέδιο για το οποίο πολύ αμφιβάλλω. Όλες οι ευρωπαϊκές κυβερνήσεις αποτελούνται από μετριότατους και ανίκανους πολιτικούς. Στο τέλος θα ξεσηκώσουν εναντίον τους όλους τους Ευρωπαίους με τα καμώματα τους. Και σε τελευταία ανάλυση ποιός είναι ο Γιούνγκερ; Τι αντιπροσωπεύει στην Ευρώπη; ποιός τον ψήφισε; Ποιά είναι η οικονομική επιφάνεια του κράτους που τον έβαλε στην θέση που είναι; Τίνος τα συμφέροντα υποστηρίζει; Έχουνε χάσει την μπάλα μου φαίνεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ρέ δέ πάς νά γαμ...ιθεις εσύ καί όλη ή κλίκα τών αρπαχτικών?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.