Καστανίδης και άλλοι πέντε βουλευτές του ΠΑΣΟΚ θα απέχουν από την ψηφοφορία..

Οι έξι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ στην επιστολή τους στον πρόεδρο της βουλής, αναφέρουν ότι δεν αντιλαμβάνονται την διαδικασία του κατ' επείγοντος και ζητούν άμεσα εκλογές.

Σχόλια

  1. Ειδικά ο Καστανίδης δεν πρόκειται να κερδίσει τίποτα με την ένταξή του στο αντιμνημονιακό στρατόπεδο, και μάλιστα με αποχή και όχι καταψήφιση. Έχει όλη την ευθύνη αυτών που μας έβαλαν στο ΔΝΤ, μας κατηγόρησαν για τεμπέληδες, για απατεώνες και κλέφτες και τελικά ψήφισαν το πρώτο μνημόνιο που είναι η αιτία όλων των μετέπειτα κακών. Τώρα που τον έδιωξαν από υπουργό βρήκε το θάρρος του, να απέχει και να ζητάει εκλογές. Όφειλε να έχει ζητήσει εκλογές από την πρώτη στιγμή που ως κυβέρνηση έκαναν ακριβώς τα αντίθετα από όσα προεκλογικά υποστήριζαν, να μη ψήφιζε τους πρώτους νόμους του ΠΑΣΟΚ και αν δεν μπορούσε να επιτύχει τίποτα να παραιτηθεί. Δεν τα έκανε αυτά και επομένως έχει όλη την ευθύνη, μαζί με όλους τους άλλους. Και επειδή έξω γίνεται κάτι ανάλογο του Δεκεμβρίου του 2008 και ο κ. Παπουτσής, ο ΠΡΟΠΟ ντε, είναι και πάλι εξαφανισμένος να του ζητήσουν να παραιτηθεί ως πλήρως αποτυχημένος στην εκτέλεση των καθηκόντων του. Καίγεται το κέντρο της Αθήνας και αυτός με τους επιτελείς του ούτε ένα σχέδιο ούτε μια πρόβλεψη δεν μπόρεσαν να κάνουν για το τι θα γινόταν σήμερα και να λάβουν τα μέτρα τους. Οι γνωστοί άγνωστοι πάλι εν δράσει. Οι άνθρωποι είναι παντελώς ανίκανοι και πρέπει να φύγουν το ταχύτερο. Εκλογές τώρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.