Η λογική νίκησε

Το σημερινό αποτέλεσμα της ψηφοφορίας στην ΕΣΗΕΑ είχε νικητή. Και αυτός δεν είναι άλλος από τους δημοσιογράφους που βλέπουν με αγωνία το μέλλον του κλάδου, από τους δημοσιογράφους που δεν έχουν εξαρτήσεις αλλά κινούνται με βάση των συμφέρον όλων των συναδέλφων.
Το 41% και πλέον των δημοσιογράφων είπε «ναι» στη διαπραγμάτευση με τους εργοδότες για την υπογραφή Συλλογικής Σύμβασης και όχι σε απεργία διαρκείας χωρίς στόχευση.
Η λογική της προσγείωσης στην πραγματικότητα που διαμορφώνεται στα ΜΜΕ επικράτησε έναντι του παραλογισμού της διεκδίκησης ανεδαφικών απαιτήσεων.
Οι «Ανεξάρτητοι Δημοσιογράφοι» δηλώνουμε ότι θα είμαστε παρόντες και θα παρακολουθούμε από κοντά τις εξελίξεις. Δεν δίνουμε λευκή επιταγή σε κανέναν.
Πλέον θεωρούμε ότι ήλθε η ώρα το ΔΣ της ΕΣΗΕΑ να κάνει το καθήκον του. Μακριά από μικροκομματικές σκοπιμότητες και με γνώμονα όλων εμάς των δημοσιογράφων που βρισκόμαστε καθημερινά στην πρώτη γραμμή της μάχης.
ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ - http://andimosiografoi.blogspot.com/

Σχόλια

  1. Σα δεν ντρέπεστε λίγο, ξεφτίλες, που βγάζετε και πανηγυρική ανακοίνωση από πάνω! Τα θέλει ο κ...λος σας, ρόμπες - για τα επόμενα κλαψουρίσματά σας περί των επερχόμενων συνεχών μισθολογικών περικοπών και απολύσεων, η απάντηση που σας αξίζει δικαιωματικά (μαζί με τα απαραίτητα φάσκελα) είναι μία και μοναδική : ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΕΤΕ, ΣΑΣ ΑΞΙΖΟΥΝ (ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ) ΑΚΟΜΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.