Ξυπνήστε... Διεκδικήστε τώρα τα γερμανικά δάνεια (Βίντεο)

Ξυπνήστε και διεκδικήστε τώρα τα Γερμανικά δάνεια,την κλοπή της ελληνικής περιουσίας.
Δεν είναι δυνατόν να αναφέρονται σε αυτό ξένοι ευρωβουλευτές όπως ο Γάλλος COHN-BENDIT και εμείς να παρακολουθούμε απαθείς...
Δεν μπορεί να είσαι στο χείλος του γκρεμού να σου χρωστάνε πάνω από 200 δις οι Γερμανοί και να έχεις την πολυτέλεια να μην τα διεκδικείς..
Δείτε τι είπε χθες ο COHN-BENDIT στο ευρωκοινοβούλιο
και συνδυάστε το με τις δηλώσεις του Χατζημαρκάκη πριν από μια βδομάδα..


Daniel COHN-BENDIT, (Verts/ALE, FR), Co-President of the Green group: "When the Germans were occupying Greece there were 486 Millions from the Central Bank of Greece which were transferred to Germany and this money has never been paid back. So we are talking about if you added all together about 81 Billion that is demandable, so this represents 1/6 of the debt in Greece that is another way of seeing history in Europe." 
Όταν οι Γερμανοί είχαν καταλάβει την Ελλάδα, υπήρχαν 486 εκατομμύρια από την Κεντρική Τράπεζα της Ελλάδας που μεταφέρθηκαν στη Γερμανία και αυτά τα χρήματα ποτέ δεν έχουν εξοφληθεί. Έτσι μιλάμε αν προστεθούν όλα μαζί περίπου τα 81 δισεκατομμύρια ευρώ που είναι απαιτητά, αυτό αποτελεί 1/6 του χρέους στην Ελλάδα, που είναι ένας άλλος τρόπος να δούμε την ιστορία στην Ευρώπη.

Σχόλια

  1. οταν ''αλωνιζε'' ο τζεφρυ αυτος που βρισκοταν?????????????????????????????
    αργα μας θυμηθηκε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο τύπος έχει πάνω από 2 χρόνια που τους κράζει στην Ευρωβουλή για όσα γίνονται στη χώρα μας. Δεν είναι η πρώτη φορά. Άρα τα έλεγε και όταν ήταν ο τ΄ζεφρυ στην εξουσία. Μη βλέπετε παντού φαντάσματα

      Διαγραφή
  2. Ομιλία Δ. Καζάκη στο Ναύπλιο
    και πορεία οχημάτων

    ΝΑΥΠΛΙΟ (ΝΕΑ ΚΙΟΣ ΑΝΑΜΕΣΑ ΑΠΟ ΝΑΥΠΛΙΟ ΚΑΙ ΑΡΓΟΣ)
    Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου, ΩΡΑ: 18.30 ΤΟΠΟΣ : ΑΜΜΟΣ ΚΑΦΕ

    Σημ: Στην εκδήλωση θα προσπαθήσουμε να δώσουμε έναν πανηγυρικό χαρακτήρα με φάλαγγα οχημάτων που θα ξεκινήσει από το χώρο συγκέντρωσης τους στην περιοχή του Σχιστού στην ΕΟ Ελευσίνα-Κόρινθος και αφού διέλθει μέσω της Παλαιάς ΕΟ τις ενδιάμεσες Πόλεις (Μέγαρα-Λουτράκι- Κόρινθος καθώς και τα ενδιάμεσες αυτών τοποθεσίες), θα καταλήξει σε α’ φάση στην πλατεία του Ναυπλίου για κατάθεση στεφάνου στο άγαλμα του Κολοκοτρώνη. Σε β φάση η φάλαγγα θα κατευθυνθεί στο χώρο της εκδήλωσης. Λεπτομέρειες για όλα τα παραπάνω θα ακολουθήσουν με άλλο μήνυμα από την ομάδα σχεδιασμού της όλης επιχείρησης

    Παρακαλούνται οι Τομείς να συντονίσουν τους συναγωνιστές που θα συμμετάσχουν στην πορεία των οχημάτων και στην εκδήλωση και να είναι έτοιμοι να δώσουν στοιχεία των συμμετοχών (οχήματα- επιβάτες)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. 1 ΤΡΙΣ ΜΑΣ ΧΡΩΣΤΑΝΕ ΚΑΙ ΑΝ ΜΑΣ ΤΑ ΔΩΣΟΥΝ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΣΩΒΡΑΚΑ......

    ΘΑ ΠΤΩΧΕΥΣΟΥΝ ΓΙ`ΑΥΤΟ ΜΑΣ ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΚΑΙ ΓΙ`ΑΥΤΟ ΣΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΥΠΑΡΧΕΙ Ο ΟΡΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΑ ΣΥΝΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ (ΨΕΥΤΙΚΟ ΧΡΕΟΣ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πρέπει να σοβαρευτούμε ....
    Από το 1942 έχουν περάσει 70 χρόνια και τώρα θυμόμαστε το κατοχικό δάνειο ?
    Από την απελευθέρωση έχουν περάσει πάνω από 30 κυβερνήσεις και κανένας δεν "τόλμησε" να τα διεκδικήσει από τους χαμένους του πολέμου. Για να μην πώ οτι ορισμένοι τα εκαναν πλακάκια με τους γερμανούς και αντάλλαξαν μετανάστες με κάρβουνο .... ή για το μονο που φρόντισαν ήταν να αλληλοσφαζόμαστε μέχρι το 1949 ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.