ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Ο Πεπόνης είχε καλέσει ως ύποπτο τον Γεωργίου της ΕΛΣΤΑΤ ο οποίος δεν πήγαινε να δώσει κατάθεση! Με ποιές πλάτες;

Ορυμαγδός οι αποκαλύψεις και τώρα να δούμε ποιός θα τολμήσει να απαξιώσει την δράση του Έλληνα ΝτιΠιέτρο, εισαγγελέα Πεπόνη. 
Ο άξιος λειτουργός της δικαιοσύνης είχε καλέσει ως ΥΠΟΠΤΟ τον Γεωργίου της ΕΛΣΤΑΤ, ο οποίος όμως δεν έχει δώσει εως σήμερα ανωμοτί κατάθεση! Με ποιές πλάτες κύριοι; Με ποιό θράσος ...
παρά τις απανωτές κλήσεις του ΗΡΩΪΚΟΥ εισαγγελέα Πεπόνη ο κύριος Γεωργίου τον αγνοούσε; ( είχε αποκαλυφθεί άλλωστε εδώ και ένα μήνα! )
Τώρα που σπάει το απόστημα, θα αποκαλύψουμε ενα προς ένα τα ονόματα που εμπλέκονται εάν κάποιος προσπαθήσει να εμποδίσει την δικαιοσύνη.

taxalia

Σχόλια

  1. Και γιατί δεν τον συνέλαβαν; Μπορεί να το κάνουν και τώρα, για να δούμε ότι πράγματι δειλά δειλά κάτι αλλάζει. Καλείται να καταθέσει και αν δεν έλθει συλαμβάνεται. Και για να μη ξεχνιόμαστε να του απαγορευθεί η έξοδος από την χώρα. Να το δούμε και να μη το πιστεύουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εσωκομματικός πόλεμος στο ΠΑΣΟΚ θυμίζει το όλο σκηνικό.
    Ίσως αντεπίθεση Βενιζέλου ως αντίδραση για την υπόθεση της Θεσσαλονίκης. Ίσως έχουμε συγκοινωνούντα δοχεία και η ΝΔ κρατάει το φανάρι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.