Aυτό ελπίζουν: Ίσως στο τέλος οι Έλληνες εξοικειωθούν με την ιδέα..

Ακούστε τι είπε στο SPIEGEL, ο Φόλκερ Κάουντερ επικεφαλής του CDU και μέλος της κυβέρνησης Μέρκελ.
Ίσως στο τέλος οι Έλληνες εξοικειωθούν με την ιδέα..
Με ποια ιδέα ;;;

Δείτε στο βίντεο...



«Πρέπει να κάνουμε τους Έλληνες να καταλάβουν ότι δεν μπορεί να υπάρξουν χρήματα παρά μόνο αν η χώρα διοικηθεί με αυστηρότερο τρόπο», ... «στην ανάγκη από έναν επίτροπο που θα διοριστεί από την ΕΕ ή τις χώρες της ευρωζώνης» .


Υ.Γ
ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ...

Σχόλια

  1. αλλά εάν γίνει ...συναινετικά;

    Η φόρμουλα που έχω δει σε αυτά που βλέπω είναι ότι με 3-4 γωνστους πια μηχανισμούς, πρώτα καταστρέφεις μία ΔΕΚΟ, μεταστρέφοντας την κοινή γνωμη κατά των κακών συνδικαλιστών και των κακών υπηρεσιών, μετά την δίνεις σε Γερμανούς, και με τους ίδιους συνδικαλιστές και τις ίδιες υπηρεσίες, τα προβλήματα εξαφανίζονται και οι τιμές πάνε 10-50% πάνω και κανείς δεν λέει κιχ.

    ΠΟΙΟΣ παραπονιεται για τον ΟΤΕ σήμερα;
    ΠΟΙΟΣ παραπονιέται που η Ολυμπιακή δεν είναι 5 ηπείρων;

    ΕΤΣΙ ΑΚΡΙΒΩΣ θα γίνει και με την Κυβέρνση. Μα μόνο από τις δημοσκοπήσεις είναι σαφές ότι κανείς δεν έχει πλειοψηφία (και από το 20-21%, το 1/3 έιναι αρνητική ψήφος, και το άλλο 1/3 μνήμες αντιμνημονιακής προσέγγισης), και όλοι μισούμε όλους, μέχρι και το ΚΚΕ δεν χωνεύει τον ...Καζάκη. Ασε ΝΔ και Πασοκ, ή ΚΚΕ και Συρ...

    Αυτός ή αυτοί που καλλιεργούν το αλληλομίσος, θα γίνει δεκτός με καμπανοκρουσίες όταν αναλάβει, και μετά κανείς δεν θα έχιε κανελαν πρόβλημα.

    Το είπε εξάλλου και ο Σολωμός:

    "Εάν μισούνται ανάμεσό τους δεν τους πρέπει λευτεριά"

    Δεν ξέρω σε Εθνικό επίπεδο πώς το κάνουν, σε εταιρικό είναι φως φανάρι.

    Η προμοδότηση λαμογιών στην Βουλή βοηθαέι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οδυσσέας ΤηλιγάδαςΠαρ Ιαν 27, 11:01:00 π.μ. 2012

    Με «μακελειό» απειλεί τον Ελληνικό λαό ο, «πολύς» Υπουργός, κύριος Λοβέρδος. Θα δεχτείτε και αυτή την ΥΒΡΗ;

    Αγαπητοί συνέλληνες,
    Όσοι συνέλληνες επιθυμούν να προχωρήσουμε σε κατάθεση αγωγών εναντίον όλων των δρακονειανών ανθρωποειδών που μας κατέστρεψαν και εξακολουθούν να διαχειρίζονται την καταστροφή μας λυμαινόμενοι την εξουσία, γιατί με την μήνυση τα πολιτικά ανθρωπάρια καλύπτονται από την ασυλία και την παραγραφή των εγκλημάτων που διέπραξαν, είμαι στην διάθεσή τους.

    Οργανωθείτε τώρα στον κοινό μας σκοπό, την ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ. Οργανωθείτε τώρα εναντίον των πολιτικών ορνέων που ΜΑΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΤΡΟΠΙΑΣΜΕΝΟΥΣ ΖΗΤΙΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΥΠΟΔΟΥΛΟΥΣ ΣΕ ΝΤΟΠΙΟΥΣ ΚΑΙ ΞΕΝΟΥΣ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ μεταβάλλοντας τον Λαό σε μια εξαθλιωμένη μάζα χωρίς ιστορία, μνήμη και θέληση. Το Έθνος σήμερα ζει την δική του νύχτα των κρυστάλλων… Αναμένοντας τυχόν κρίσεις, προτάσεις, παρατηρήσεις και πιθανόν διευκρινήσεις επί της κινήσεως που αφορά την κατάθεση αγωγής κατά του κατεστημένου διεφθαρμένου πολιτικού συστήματος που με την ανερμάτιστη πολιτική του έφερε την πατρίδα μας στο χείλος της καταστροφής καθυβρίζοντας έναν ολόκληρο Λαό και οδηγώντας τον στην εξαθλίωση, σας γνωρίζω ότι ήδη νομικός μας σύμβουλος συλλέγει τα απαιτούμενα για το διάβημα αυτό στοιχεία.

    Αδιαφορώντας διά τις πολιτικές σας πεποιθήσεις αλλά βέβαιοι όντες γιά το ενδιαφέρον σας περί της ιστορικής συνέχειας του Έθνους μας, παρακαλούμε να έχουμε την οιανδήποτε, κατά την κρίση σας, συμμετοχή στην προσπάθειά μας αυτή.

    Ευελπιστώντας ότι η παρούσα μας θα τύχει της δέουσας εκ μέρους σας προσοχής, σας θυμίζουμε την ρήση του μεγάλου φιλοσόφου μας:

    «Τῶν πολιτῶν ἒργον ἐστὶν ἡ σωτηρία τῆς κοινωνίας.»

    (Ἡ σωτηρία τῆς πολιτείας εἶναι καθῆκον τῶν πολιτῶν.) Ἀριστοτέλης



    Οδυσσέας Τηλιγάδας

    Ευριπίδου 57 - Τ.Κ.: 10554 Αθήνα

    Τηλ: 210 3241961 Κιν: 6973519579

    Τηλεομοιότυπο-[Fax]: 210 3244163

    e-mail: elas@otenet.gr



    ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΠΡΟΩΘΕΙΣΤΕ ΤΟ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τι "Μολών Λαβέ"; Αφού τα έχουν πάρει όλα, κι ότι δεν πήραν είναι επειδή δεν θέλουν... αλλά αυτοί φταίνε ή όσοι κατέβασαν τα παντελόνια;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. http://mypanathinaikos.wordpress.com/2012/01/27/%CE%BF-george-soros-%CF%80%CF%81%CE%BF%CE%B2%CE%BB%CE%AD%CF%80%CE%B5%CE%B9-%CF%84%CE%B1%CE%BE%CE%B9%CE%BA%CF%8C-%CF%80%CF%8C%CE%BB%CE%B5%CE%BC%CE%BF-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CF%84%CE%B1%CF%81%CE%B1%CF%87/

    Ο George Soros Προβλέπει Ταξικό Πόλεμο και Ταραχές!
    Posted on Ιανουαρίου 27, 2012 by alfa1908

    From HEIL GAP (or mind the GAP)

    Ο Πεφωτισμένος George Soros της Επιτροπής των 300 μας λέει τι πρόκειται να συμβεί !
    Όταν το 2010 είχαμε αναρτήσει στην εγκληματικότητα , εκείνη την περίφημη συνέντευξη του illuminist George Soros , όπου θρασύτητα δήλωνε στους F.T. το πώς ακριβώς θα αρπάξει τα χρήματα των 400 εκατομμυρίων ευρωπαίων , αναλύοντας λέξη – λέξη , το τι θα επακολουθούσε σχετικά με την « σωτηρία » των τραπεζών σε « εθνικό επίπεδο » , και , πως θα ακριβώς γινόταν η κλοπή των φορολογουμένων , δια λόγους « πατριωτισμού » ( βλέπε τους προδότες που ψηφίσαν το μνημόνιο νούμερο ένα ) ..... κλπ κλπ στο mypanathinaikos

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.