Λάκης καλεί Τζίμη

Ο «Mr Αλ τσαντίρι» φαίνεται πως δεν επαναπαύεται και ετοιμάζεται για άλλη μία φορά να ταράξει τα νερά της ελληνικής τηλεόρασης κάνοντας τα μηχανάκια τηλεθέασης να χτυπούν κόκκινο.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Λάκης Λαζόπουλος, συνεχίζοντας να έχει ανατρεπτικές ιδέες και -όπως φαίνεται- αναλαμβάνοντας ενεργό ρόλο στη διαμόρφωση του προγράμματος στον Alpha, φαίνεται να θέλει δίπλα του έναν ανατρεπτικό λόγο, όπως αυτόν του Τζίμη Πανούση.
Οι δύο άντρες εκπέμπουν στο ίδιο μήκος κύματος και ξέρουν πολύ καλά να σατιρίζουν και να λένε αυτά που θέλουν με το γάντι.
Ετσι ο ένας θα κόβει και ο άλλος θα ράβει, με αποτέλεσμα το κανάλι της Κάντζας να τρελαίνει τα μηχανάκια τηλεθέασης.

Ολα αυτά στο σατιρικό δελτίο που σύμφωνα με πληροφορίες, μπορεί να κάνει την εμφάνισή του τον επόμενο μήνα, αν τελικά λυθούν κάποιες τελευταίες λεπτομέρειες. Μετά την απόκτηση -ξανά- του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών του Alpha από τον Δημήτρη Κοντομηνά, φαίνεται πως ο Λάκης Λαζόπουλος, που είναι και ένας από τους φίλους του Ελληνα επιχειρηματία, ετοιμάζεται να αναλάβει ενεργό δράση στο κανάλι.

Ετσι, εκτός από το «Αλ τσαντίρι νιουζ», θα επιστρέψει με κάτι εξίσου δυνατό και ανατρεπτικό, όπως τον έχουμε συνηθίσει και αγαπήσει. Στην εκπομπή που θα προβάλλεται πριν από το δελτίο και θα σατιρίζει την επικαιρότητα, ο Λάκης Λαζόπουλος θέλει πλάι του ένα άτομο εξίσου ετοιμόλογο και αυθόρμητο όπως εκείνος.

Και όταν ο Λάκης συναντήσει τον Τζίμη Πανούση, τότε το μόνο σίγουρο είναι πως πολλοί θα τρέχουν να κρυφτούν αφού με τον λόγο τους δεν θα αφήσουν κανέναν και τίποτα ασχολίαστο. Μάλιστα, ο Τζίμης Πανούσης έχει κάνει αίσθηση και με την εκπομπή του στο ράδιο εννέα.

Ο Δημήτρης Κοντομηνάς τον εκτιμά πολύ και τον θεωρεί από τα «βαριά πυροβολικά» του ραδιοφώνου αφ
φού μάλιστα η εκπομπή του γνωρίζει μεγάλη επιτυχία. Πολύ λογικό λοιπόν να δεχτεί να μπει και στο δυναμικό της τηλεοπτικής ομάδας, ενισχύοντας με την παρουσία του μια ζώνη που έχει ανάγκη από νούμερα, της απογευματινής.

Προς το παρόν, οι συζητήσεις φαίνεται να πηγαίνουν από το καλό στο καλύτερο και το μόνο που αναμένεται είναι να λυθούν κάτι τελευταίες λεπτομέρειες προκειμένου να κάνει σύντομα την εμφάνισή του το δίδυμο που θα φέρει τα πάνω κάτω στην τηλεοπτική πραγματικότητα.

ΤΕΡΙΑΝΝΑ ΠΑΠΠΑ
espresso

Σχόλια