ΛΟΒΕΡΔΟΣ: ΑΝ ΠΕΙΡΑΞΕΙ ΤΟΝ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ, ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!!

Ένας απίστευτος λαικιστής δελφίνος του ΠΑΣΟΚ, ο ανεκδιήγητος Αντρέας Λοβέρδος, ΑΠΕΙΛΗΣΕ ΑΜΕΣΑ τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης στην εκπομπή Πρωινό του ΜΕΓΚΑ και άφησε άναυδους τους παρουσιαστές, να μην κάνει εξεταστική επιτροπή για την οικονομία όταν γίνει πρωθυπουργός και να αφήσει ήσυχο τον Γιώργο Παπανδρέου! Είπε ακριβώς:
όποιος αγγίξει τον Γιώργο Παπανδρέου θα γίνει ΜΑΚΕΛΕΙΟ στην Ελλάδα!!!
Το μόνο ΜΑΚΕΛΕΙΟ κύριε Λοβέρδο που θα γίνει, θα είναι εκείνο του Στέφανου Χίου στο ΚΟΝΤΡΑ!
Και ΠΡΟΣΟΧΗ! Μην καλλιεργείς την ΕΧΘΡΟΠΑΘΕΙΑ στον ελληνικό λαό!


Υ.Γ.
Και όταν ο Αναγνωστάκης τον ρώτησε για τυχόν ευθύνες μέλους της οικογενείας ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, είπε την ατάκα του ΓΑΠ: μη χτυπάτε την οικογένειά μου, χτυπήστε εμένα!!!

taxalia

Σχόλια

  1. Τι λένε ρε, φωνάζει ο κλέφτης να φοβηθεί ο νοικοκύρης;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αφήστε τον στον κόσμο του. Ο άνθρωπος δεν στέκει καλά. Με αυτό που είπε δέχεται την νομιμοποίηση των κάθε είδους παράνομων πράξεων των πρωθυπουργών και των συγγενών τους. Αλλά και γιατί να αφήσουμε ήσυχο τον ΓΑΠ; Αυτός με τις πράξεις του και τις παραλείψεις του μας οδήγησε εδώ που είμαστε, με την βοήθεια βέβαια του κ. Λοβέρδου και των υπολοίπων. Έχουν καταπατήσει κάθε νόμο και διάταξη του συντάγματος. Αν αυτό δεν είναι προδοσία τότε τι είναι; Στο μνημόνιο που δεν έχει περάσει από την Βουλή αλλά το υπέγραψε ο Παπακωνσταντίου με τον ΓΑΠ αναφέρει η όχι ότι τα εκεί αναφερόμενα δεν υπόκεινται στους Ελληνικούς νόμους και το σύνταγμα; Τι άλλο θα έπρεπε να κάνουν δηλαδή. Όσδο για την οικογένεια να το κουβεντιάσουμε μια άλλη φορά και να μας πούν που τα βρήκαν τα λεφτά αφού κατά δική τους δήλωση ο πατέρας τους δεν τους άφησε τίποτα. Ποιό είναι το επάγγελμα του αδελφού, του συγγραφέα ντε, που δικαιολογεί την ζωή του και τις δραστηριότητες του; Θα μας τρελλάνουν στο τέλος. Μπορεί και να κάνουμε λάθος αλλά μόνο η δικαιοσύνη θα το δείξει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ετσι κλεβουν και καταστρεφουν την χωρα τα δυο κλεφτοκομματα επι δεκαετιες,με απειλες,και εκβιασμους.
    Συμφωνω,τον Παπανδρεου δεν πρεπει να τον πειραξει ο Σαμαρας,ο λαος πρεπει να τους πειραξει και τους δυο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΡΕΜΑΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟΜΑΡΙΑ

      Διαγραφή
    2. ΜΑΛΛΟΝ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΛΗΓΜΕΝΑ ΦΑΡΜΑΚΑ Ο ΜΑΛΑΚΑΣ

      Διαγραφή
  4. το ξυλο που θα φανε εαν βγαλουν παλι 40 πορισματα και το κανουν αβαβα το εχει φανταστει ο ομορφανταςςςςςς? γιατι οση και σως να βαλουμε δεν θα γλυστραει με τιποταααααααα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΡΕ ΚΑΡΑΦΑΣΙΣΤΑ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΑΠΕΥΘΥΝΕΣΑΙ ΠΟΙΟΥΣ ΦΟΒΕΡΙΖΕΙΣ ΡΕ ΓΕΛΕΙΕ ΤΥΠΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ;ΘΑ ΚΡΕΜΑΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ ΓΟΥΔΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΝΑΙΣΕΟΛΑΤΖΗΔΕΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΣΑΣ ΤΟΝ ΓΑΠ ΤΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΑΥΣΩΛΕΙΟ ΤΗ ΜΑΝΑ ΤΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. τι θελει να πει? οτι θα τσακωθουν ποιος θα τον πλακωσει πρωτος?
    η κανει διαφημιση στην εκπομπη του Χιου?
    και δεν επρεπε να τιμωρηθει που ειπε αυτη τη λεξη?
    ο αλλος πληρωσε 150000 ευρω επειδη λεει την εκπομπη του "μακελειο"

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.