Πάνος Καμμένος : Είμαστε πολλοί, είμαστε Έλληνες, είμαστε ανεξάρτητοι

Στο πρωϊνό του ΑΝΤ1 στον Παπαδάκη, ήταν σήμερα το πρωί ο Πάνος Καμμένος.

Μίλησε όπως πάντα για όλους και για όλα, με τον μοναδικό τροπο που ξέρει, αυτόν της σκληρής αλήθειας.
Μίλησε για τις προθέσεις του και για τον αγώνα που θα κάνει για αποτρέψει την υπογραφή της νέας δανειακής σύμβασης.
Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί τα κυριότερα αποσπάσματα των δηλώσεων του.

Σχόλια

  1. Εάν οι απόψεις της Πυργιώτη εκφράζουν τις απόψεις της Νέας Δημοκρατίας και του σαγματοποιού, τότε η Νέα δημοκρατία δεν εκρφράζει τους μέχρι σήμερα, Έλληνες, ψηφοφόρους της(ούτως ή άλλος οι αλλοδαποί ψηφίζουν ΠΑΣΟΚ).

    Ας πεί στην πυργιώτη κάποιος ότι η Νέα Δημοκρατία δεν ήθελε το Δημοψήφισμα επειδή δεν ήθελε να υποκαταστήσει τις εκλογές που ήταν και ο στόχος της;
    Αν δεν έχουν κοντή μνήμη τότε μας δουλεύουν.

    Αντί να στρέφει τα πυρά της στις λάθος πολιτικές της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ, που συνεχίζει να κυβερνά,αντί να προσπαθήσει να αμβλύνει τις διαφορές, επιτίθεται εναντίον του Πάνου.
    Ραντεβού στις κάλπες, άντε γειά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Aristos o υμνος του μπλογκ σου !!!
    http://www.youtube.com/watch?v=EiQDMYctiAM
    Για σένα το έγραψαν ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.