Διαμαντοπούλου: η επόμενη Κυβέρνηση και ανεξαρτήτως του αποτελέσματος, θα πρέπει να είναι Κυβέρνηση .. με Πρωθυπουργό τύπου Παπαδήμου

Πόσο υπομονή να κάνουμε.
Για πόσο θα αντέχουμε να ακούμε αυτές τις απίστευτες δηλώσεις 
Φτάνει πια...
Πραγματοποιήθηκε σήμερα στην παλαιά βουλή η ανοιχτή δημόσια εκδήλωση «Για την Ελλάδα τώρα»
Την εκδήλωση προλόγισε και συντόνισε ο Ν.Κ. Αλιβιζάτος, καθηγητής Πανεπιστημίου Αθηνών. 

Ομιλητές ήταν η Άννα Διαμαντοπούλου, Υπουργός Παιδείας, ο Γιάννης Μπουτάρης, Δήμαρχος Θεσσαλονίκης, ο Λουκάς Τσούκαλης, καθηγητής Πανεπιστημίου Αθηνών, και ο Κωστής Χατζηδάκης, βουλευτής Β’Αθηνών.
Διαβάστε τώρα τι είπε μεταξύ άλλων η κα Διαμαντοπούλου :


Όλοι λοιπόν γνωρίζουμε πολύ καλά ότι η επόμενη μέρα απαιτεί εφαρμογή με χρονοδιάγραμμα και δεν είναι η μέρα της επαναδιαπραγμάτευσης. Μια εφαρμογή, που αφορά πολύ δύσκολους στόχους όπως: η μείωση του δημόσιου τομέα, η λειτουργία των επικουρικών Ταμείων, το θέμα του ανοίγματος των ανοιχτών επαγγελμάτων. Αυτά όλα γίνονται τώρα.
Θεωρώ ότι όπως και να εξελιχθούν τα πράγματα, η επόμενη Κυβέρνηση και ανεξαρτήτως του αποτελέσματος, θα πρέπει να είναι Κυβέρνηση προγραμματικής συμφωνίας και με Πρωθυπουργό τύπου Παπαδήμου. Έστω και έξωθεν επιβαλλόμενη κουλτούρα Κυβερνήσεων συνεργασίας, λέω ότι έστω κι αν μας επιβλήθηκε απ' έξω αυτή η κουλτούρα της συνεργασίας, της εγκατάλειψης της τυφλής πόλωσης, παρ' ότι αυτή είναι τέκνο της ανάγκης, θα αποτελέσει τη μαμή των εξελίξεων στο πολιτικό σύστημα στο σύνολό του, κυρίως για τα Κόμματα και για τις προσωπικότητες που δυσκολεύονται να αντιληφθούν και να παρακολουθήσουν τις αλλαγές

Σχόλια

  1. Οχι άλλο κάρβουνοΚυρ Ιαν 22, 07:42:00 μ.μ. 2012

    http://www.youtube.com/watch?v=V8_Wr5l-moM

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η λουλού τί ρόλο παίζει; Δεν έβαλε μυαλό από τα κατακέφαλα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αμα ακούσεις εισηγήσεις απο αυτούς θα ξεχάσεις και αυτά που ξέρεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Είναι πρόβλημα αυτό που συμβαίνει. Δεν έχουν επαφή με το περιβάλλον. Δεν καταλαβαίνουν τι έκαναν και τι κάνουν. Καταπατάνε η προτείνουν την καταπάτηση των νόμων και του συντάγματος και καμαρώνουν κιόλας. Ότι δεν μπορούν να κυκλοφορήσουν ελεύθερα δεν τους ενδιαφέρει. Δεν νοιάζονται καν για το ότι όλοι τους κινδυνεύουν να βρεθούν φυλακή, γιατί ίσως φαντάζονται ότι θα επηρρεάσουν τις καταστάσεις. Όλα αυτά δείχνουν το πόσο επικίνδυνοι είναι για να κυβερνάνε, ακόμη και για να νομίζουν ότι το κάνουν. Ντροπή τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.