ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΠΟΡΤΟΚΑΛΑΔΕΣ ΜΟΝΟΝ;

Ἐφ’ ὅσον τά συμφώνησαν ξαφᾶ καί βερύκιος (Αν ο ιδιώτης βάλει μια τέντα πίσω απ΄το Ερέχθειο, να πουλάει πορτοκαλάδες θα το επιτρέψουμε ; κ. Ξαφά: Γιατί να μην βάλει...(Βίντεο) ) ,ἄς στήσουν κι ἕνα BBQ,γιά νά τσιμπᾶνε οἱ τουρῖστες καί τό κατιτί τους.


*Ἀνδρέας Τενεεύς*

Σχόλια

  1. Από τη μια μεριά κάνουν (ορισμένοι) αυτό που είπε η κυρία Ξαφά που για να βρώ ποιά είναι έψαξα αρκετά. Ας δούμε λοιπόν το βιογραφικό της
    http://www.bibliopolio.gr/%CE%9E%CE%B1%CF%86%CE%AC-%CE%9C%CE%B9%CF%81%CE%AC%CE%BD%CF%84%CE%B1-h-90519.html
    Σε τι έχει δραστηριοποιηθεί λοιπόν η λόγω κυρία, εν συντομία :
    # Υπάλληλος του ΔΝΤ (1980-1991) για θέματα λατινικής Αμερικής
    # Οικονομικός σύμβουλος του πρωθυπουργού Κων. Μητσοτάκη (1991-1993),με άδεια από το ΔΝΤ
    # Υπάλληλος στην επενδυτική τράπεζα Salomon Brothers στο Λονδίνο.
    # Το 2004 διορίστηκε αναπληρώτρια εκτελεστική διευθύντρια στο ΔΝΤ (ως εκπρόσωπος της Ελλάδας, με απόφαση της ελληνικής κυβέρνησης (Κ. Καραμανλή),

    Από την άλλη μεριά για αυτά που είπε ο εν ενεργεία βουλευτής της ΝΔ κ Γιακουμάτος
    http://www.youtube.com/watch?v=VJFcfYUdLRk
    το υποβιβάζουν σε σχέση με αυτά που είπε η κ. Ξαφά που ούτε εκλεγμένη είναι, ούτε πολιτικό πρόσωπο είναι και ούτε δημόσια θέση κατέχει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.