Bill Mitchell : "Η Ελλάδα να εγκαταλείψει την ευρωζώνη και να γίνει αποικία της Γερμανίας"

Διαβάστε πως αντιμετωπίζουν την πρόταση της εκχώρησης της εθνικής κυριαρχίας, διάφορα ιστολόγια του εξωτερικού.
Γράφει το Bill Mitchell – billy blog
"Σύνοδος κορυφής για τους ηγέτες του Ευρώ στις Βρυξέλλες σήμερα, άλλη μια, η 17η μέσα σε δύο χρόνια.
Νομίζω ότι είναι εξοικειωμένοι με το ωραίο κρασί και το πλούσιο φαγητό που σερβίρεται. Αυτή τη φορά το σχέδιο είναι να θέσουν συγκεκριμένους ισορροπημένους κανόνες των προϋπολογισμών,
που θα ενσωματωθούν στην εθνική νομοθεσία των κρατών μελών της ΕΕ ενώ την ίδια στιγμή, προτείνεται η δημιουργία θέσεων εργασίας και στρατηγική ανάπτυξης (κυρίως επικεντρώνεται στην νεολαία της Ευρώπης που γίνονται άνεργοι, με αυξανόμενους αριθμούς).
Το τρελό είναι ότι ενώ η νεολαία της Ευρώπης άρχισε να χάνει τη δουλειά της πριν από μερικά χρόνια, μόλις τώρα οι ηγέτες εκφράζουν ανησυχία.
Επίσης, το Σαββατοκύριακο, υπήρξε μια διαρροή γερμανικής πρότασης για τη Σύνοδο Κορυφής, με λεπτομέρειες για το πώς η Ελλάδα πρέπει να φύγει από την ευρωζώνη και να γίνει γερμανική αποικία.
Πόσο τολμηροί έχουν γίνει οι Τεύτονες φίλοι μας !"

Σχόλια

  1. Παρουσιάζεις τον συγγραφέα αρνητικά, ενω στην πραγματικὀτητα ξεβρακώνει την ΕΕ και τους Γερμανούς με το δημοσίευμά τους στο FT

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτό ακριβώς είναι το μήνυμα..
      Τους ξεβρακώνει και γελοιοποιεί τόσο τους ηγέτες όσο και τις συνόδους τους..
      Εξ ου και τα τονισμένα αποσπάσματα στο άρθρο

      Διαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.