Jennifer Aniston: Η πιο καυτή γυναίκα όλων των εποχών

Η Jennifer έχει έναν ακόμα λόγο για να χαίρεται και να "βγάζει γλώσσα" στον πρώην άντρα της και την αγαπημένη του. Διάβασε γιατί. 
Η "πιο καυτή γυναίκα όλων των εποχών" ψηφίστηκε από τους άντρες αναγνώστες του MensHealth.com η Jennifer Aniston, παραμερίζοντας πολλές άλλες διάσημες κυρίες (σύγχρονες και παλαιότερες),
όπως η Raquel Welch (που ήρθε 2η), η  Marilyn Monroe (3η), η Britney Spears (4η) και η Madonna (5η). Η αγαπημένη του πρώην συζύγου της, Angelina Jolie, προσγειώθηκε στο νούμερο 10.
Οι υπεύθυνοι του site εξηγούν: "Το να είσαι ευχάριστος είναι σέξι και η Jennifer είναι ευχάριστη. Η γήινη προσωπικότητά της την κάνει να φαίνεται προσιτή. Και η τόσο ανθρώπινη ερωτική ζωή της, εκτός μεγάλης και μικρής οθόνης, εμπνέει συμπάθεια(...). Αντίθετα με άλλα sex symbols που παρουσιάζουν μια απρόσιτη, μονοδιάστατη και επίπεδη εικόνα, η Aniston, σε όλη την καριέρα της, παρέμεινε σέξι, διασκεδαστική και απίστευτα αληθινή".

  Η Jennifer μίλησε με την ιστοσελίδα για την "σέξι διάκριση" και έδωσε τη δική της εκδοχή για την πιο σέξι γυναίκα:"Είμαι ανάμεσα στην Bridgitte Bardot και την Gloria Steinem", είπε η ταλαντούχα ηθοποιός, "αλλά αν έπρεπε να διαλέξω μία, θα διάλεγα την Gloria, γιατί έχει αυτό που λέμε όλο το πακέτο και αυτό είναι σέξι".
Όσο για το τι θεωρεί σέξι σε έναν άντρα, απαντάει: "Το πιο σέξι πράγμα σε έναν άντρα -εκτός από τους κοιλιακούς- είναι να με κάνει να γελάω, να μου συμπαραστέκεται, να είναι ευγενικός και να έχει ένα φυσιολογικό εγώ".
cosmo.gr

Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.