Ίσως το πιο εντυπωσιακό Βίντεο...

11 Noεμβρίου 2002.
Σύνοδος κορυφής Ε.Ε-Ρωσίας στις Βρυξέλλες.
Δείτε προσεκτικά στο βίντεο που ακολουθεί, τι απάντησε ο Πούτιν σε ερώτηση Γάλλου δημοσιογράφου για τους Τσετσένους...

Σχόλια

  1. Απάντηση πολυπολιτισμικούς και νέο -ταξικούς νοσταλγούς.
    Παράδειγμα ΗΓΕΤΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτός ήταν ένας διάλογος μεταξύ πρακτόρων. Ο ένας που υπηρετεί στα ΜΜΕ του παγκοσμιοποιημένου Σιωνισμού* και ο άλλος που υπηρετεί και μάχεται για τη χώρα του. Οι κανόνες στη μάχη της παγκοσμιοποίησης είναι γνωστοί: δεν υπάρχουν κανόνες…

    ------------------
    *Ο Σιωνισμός είναι απλά ένα ξεπερασμένο πολιτικό κίνημα που έχει κάποια σχέση με το Σημιτισμό και τους Σήμιτες, αλλά δεν είναι ταυτόσημες έννοιες. Αυτή η σημείωση γίνεται για όσους άσχετους ή προβοκάτορες επιχειρήσουν να μας κατηγορήσουν για «αντισημιτισμό».)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΤΣΙ ΑΠΑΝΤΟΥΣΕ ΚΑΙ Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ..ΛΟΛ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αυτός είναι Ηγέτης.Εκανε κι η μύγα κώλο(Τσετσενία) κι έχεσε τον κόσμο όλο.Ετσι γίνεσαι αυτοκρατορία.Ετσι κάναμε κι εμείς κάποτε(Αθηναική συμπολιτεία,Σπάρτη,Αλέξανδρος,Βυζάντιο),και γίναμε αυτοκράτορες.
    Τώρα σερνόμαστε πίσω από την κάθε μειονότητα,από κυβερνήτες ανίκανους και ξεπουλημένους στους εχθρούς μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΦΤΑΣΑΜΕ ΝΑ ΘΑΥΜΑΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΛΟΓΙΚΗ..............ΑΝ ΘΕΣ ΚΥΡΙΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΕ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙΣ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΗΣ ΓΙΝΕ ΣΑΝ ΑΥΤΟΥΣ...ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΣ.....ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΙΧΝΟΣ ΚΑΚΟΥ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΥ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΚΑΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ....ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΟΥΝ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝ ΤΟΥΣ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟΣΟ.....Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΧΩΡΑΕΙ ΑΛΛΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.