Προς κάθε εχέφρονα, αν αυτό το είδος υπάρχει ακόμη στην Ελλάδα..

Ἰωάννης Καραδημητρόπουλος
12, rue de Pfaffenhoffen,
67170 Brumath - FRANCE

Παλαιά είχαμε τους ΕΘΝΙΚΟΦΡΟΝΕΣ, μετά ήλθαν οι ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΙ, τώρα έχουμε τους ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ.
Διερωτώμαι: θα κατοικηθεί ποτέ αυτή η χώρα από εχέφρονες ΕΛΛΗΝΕΣ ικανούς να μοιράσουν δύο γαϊδουριών άχυρο;
Απευθύνομαι προς όλους τους υβριστές ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ, ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΥΣ, ΑΝΤΙΧΟΥΝΤΙΚΟΥΣ και τους προκαλώ να παρατάξουν την ιστορία των ΔΗΜΟΣΙΩΣ με εκείνη των Φαραντάτων τους οποίους ανηλεώς διώκουν. Υπενθυμίζω σε όλους τους ΔΙΩΚΤΕΣ ότι σε αυτό τον ταλαίπωρο τόπο υπήρχαν, υπάρχουν και θα υπάρχουν αντίστοιχοι των:
ΤΕΡΤΣΕΤΗ και ΠΟΛΥΖΩΙΔΗ, ήτοι δικαστών την προσφορά των οποίων η Ελλάδα ουδέποτε αναγνώρισε. Και όμως, με την άρνησή τους να υπογράψουν την θανατική καταδίκη του ΠΡΟΔΟΤΗ μοναδικού Εθνάρχου, Στρατηγού και Στρατηλάτου της νεωτέρας Ελλάδος, Θ. Κολοκοτρώνη, υπέγραψαν την δυνατότητα συνεχίσεως του απελευθερωτικού αγώνος και συνεπώς την ελευθερία της Ελλάδος.
Ο Κολοκοτρώνης δεν αρνήθηκε να συνεχίσει να προσφέρει στην πατρίδα παρά την σπίλωσή του ως προδότου. Οι Φαραντάτοι συνεισφέρουν, παρά το κυνηγητό και την πικρία, ανελλιπώς σε αυτό που θεωρείται ως το θεμελιώδες κύτταρο του έθνους, τον Στρατό. Αλλά, ας μην έχουμε παράπονο, και οι πάσης φύσεως δημοκράτες, προοδευτικοί, αντιχουντικοί δεν πτοούνται. Ως άλλη λερναία ύδρα φτύνουν φωτιά και δηλητήριο.
Αλήθεια, ω αγωνιστές της δημοκρατίας, την εποχή της χούντας ποία κακοτυχία είχατε ώστε σήμερα να διαμαρτύρεστε; Ο γράφων και πέντε ακόμη Ευέλπιδες της περιόδου της χούντας υπέστημεν την μεγίστη των κατηγοριών προκειμένου να μας διώξουν από την Σχολή. Ό,τι όμως δεν πέτυχε η χούντα, το πέτυχε η δημοκρατία της «Νέας Δημοκρατίας», για τον γράφοντα, του ΠΑΣΟΚ για άλλους.
Οφείλω ακόμη να εκφράσω τον θαυμασμό μου προς την σπουδή του κου Υπουργού Εθνικής Αμύνης να προστατεύσει τον τόπο από τον επερχόμενο κίνδυνο του νεαρού Ευέλπιδος, όπως, εξ άλλου, έπραξε ο κος Υπουργός και ή λοιπή πολιτική ηγεσία για την προστασία του δημοσίου χρήματος και έχει ενεργήσει ομοίως κατά των «γνωστών-αγνώστων» μακρυχέρηδων που κατα- εξευτέλισαν την Ελλάδα στο εξωτερικό και εξαθλίωσαν τους Έλληνες στο εσωτερικό.
Τέλος, επιτρέψατέ μου να σας υπενθυμίσω ένα μικρό τετράστοιχο του Γεωργίου Σουρή, δημοσιευθέν στον ΡΩΜΙΟ της εποχής του.
Ὦ Ἑλλὰς ἠρώων χῶρα,
τί γαϊδάρους θρέφεις τώρα, (εννοεί τους πολιτικούς)
πρώτα ἔθρεφες σοφοὺς,
τώρα θρέφεις παλαβοὺς. (και κλέφτες, ανήθικους, ψεύτες, απατεώνες, προσθέτει ο γράφων)
Άνευ τιμής και με μηδενική εκτίμηση προς κάθε διώκτη,
Ιωάννης Καραδημητρόπουλος
μόνιμος κάτοικος Γαλλίας

Σχόλια