Ρίχνει γέφυρες ...με τους απόστρατους ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ .

Ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Στρατηγός Μιχαήλ Κωσταράκος επισκέφτηκε την Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου τις Ενώσεις Αποστράτων Αξιωματικών Στρατού, Ναυτικού και Αεροπορίας (ΕΑΑΣ, ΕΑΑΝ, ΕΑΑΑ).
Κατά την διάρκεια της επίσκεψης, ο Αρχηγός ενημερώθηκε από τα προεδρία των Ενώσεων για θέματα που τους απασχολούν και αντάλλαξε ευχές με τα μέλη τους, επ’ ευκαιρία των Εορτών των Χριστουγέννων και του Νέου Έτους.

Υ.Γ
Κατά την άποψή μας μάλλον ρίχνει γέφυρες και προσπαθεί να αναθερμάνει τις σχέσεις με τους απόστρατους, που είχαν διαταραχθεί με τις απίστευτες δηλώσεις και ενέργειες του πρώην υπουργού κ. Μπεγλίτη

Σχόλια

  1. Λάθος κάνεις!Σκοπός της επίσκεψης ήταν η ανάθεση συγκεκριμένων,σοβαρότατων αποστολών στα προεδρεία των αποστράτων.Ποιοι θα καταθέτουν στεφάνια στις εκδηλώσεις του 2012,πόσα κομμάτια επιτρέπεται να κόβουν στις επερχόμενες ''κοπή τη πίτα'',πως θα γίνουν οι πανηγυρικές εκδηλώσεις, τώρα το 2012, που όπως φαίνεται, θα κλείσουν τα μετοχικά ταμεία,καθώς και οι τιμητικές διακρίσεις για όλους αυτούς για την καλά τους διαγωγή.Άντε και του χρόνου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.