Οιμέ! Καταστροφή!! Συνελήφθη ο Λάκης!

Ο γνωστός εισαγωγέας ρούχων και εκ των πρωταγωνιστών τηλεοπτικού reality Λάκης Γαβαλάς συνελήφθη τα ξημερώματα στο Κολωνάκι από το ΣΔΟΕ και την ΕΛΑΣ για χρέη προς το Ελληνικό Δημόσιο ύψους περίπου 1.480.000 ευρώ.
Η εντολή της σύλληψης, που έγινε κατά την επιστροφή του Λάκη Γαβαλά από το Διογένης Studio, το γνωστό
νυχτερινό κέντρο διασκέδασης της Λεωφόρου Συγγρού, είχε δοθεί από τον οικονομικό εισαγγελέα κ. Γρηγόρη Πεπόνη και τον προϊστάμενο του ΣΔΟΕ, πρώην εισαγγελέα, κ. Ιωάννη Διώτη.
Μάλιστα οι άνδρες του ΣΔΟΕ και της ΕΛΑΣ είχαν εντοπίσει τον επιχειρηματία νωρίτερα, παραμείναν στο νυχτερινό κέντρο το βράδυ παρακολουθώντας τον (αναγκαστικά και το πρόγραμμα) και περίμεναν να τον συλλάβουν μετά τη... διασκέδαση.
Αυτή η επιχείρηση είναι η δεύτερη για χρέη προς το Δημόσιο που δεν οργανώθηκε από την Οικονομική Αστυνομία, αλλά από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών και Οπλων του ΣΔΟΕ σε συνεργασία με την Υποδιεύθυνση Δίωξης του Οργανωμένου Εγκληματος της ΕΛΑΣ.
Είχε προηγηθεί προ δέκα ημερών η σύλληψη από τις ίδιες υπηρεσίες του μεγαλομετόχου του AlterΚώστα Γιαννίκου. Τις επόμενες ημέρες επίκεινται και άλλες συλλήψεις, καθώς στη σχετική λίστα που έχει στα χέρια της η Υποδιεύθυνση για το οργανωμένο έγκλημα αναφέρονται άλλοι 10 γνωστοί επιχειρηματίες. 

Σχόλια