Και τι είναι το Σύνταγμα ρε καραγκιόζηδες..μπακαλοδέφτερο ;;

Κύριε Ρομπάι και κκ ηγέτες της Ε.Ε...
Όπως γράψαμε ΕΔΩ , πήρατε μια απόφαση χθες στην σύνοδο της κορυφής για τους νέους δημοσιονομικούς κανόνες της ευρωζώνης.
Κατανοητό αυτό και αναμενόμενο...το να καθορίζετε δηλαδή τους κανόνες του παιχνιδιού.

Ακατανόητο και μάλιστα αδιανόητο είναι, το γιατί
θα πρέπει αυτή η απόφαση να περάσει-μεταφερθεί στο σύνταγμα....
Τι είναι το Σύνταγμα της Ελλάδας κ. Ρομπάι ...
Μπακαλοδέφτερο για να γράφουμε εκεί μέσα ότι παπαριά και όποιο ανοσιούργημα σας κατέβει στο κεφάλι ;;
Θα μου πείτε έχουν διαβάσει ποτέ στην ζωή τους το σύνταγμα της χώρας τους...
Αλλά τι λέω μήπως έχουν χώρα ;;
Απλά νομίζετε και επιδιώκετε με αυτόν τον τρόπο ότι, θα δέσετε την Ελλάδα και τις άλλες χώρες... 
Παρόλα αυτά υπήρξαν και δυο χώρες (προς τιμήν τους) η Τσεχία και η Σουηδία που δεν έλαβαν χθες θέση αναφέροντας ότι, θα διαβουλευθούν με τα Κοινοβούλια τους προτού λάβουν οριστική απόφαση.
Αλλά τι αποτέλεσμα θα μπορούσες να περιμένεις, όταν στέλνεις μια μαριονέτα να σε εκπροσωπήσει και να διαπραγματευθεί, το μέλλον μας και την εθνική μας υπόσταση και κυριαρχία....
 

Σχόλια

  1. Για να γίνει τροποποίηση του συντάγματος πρέπει να ξεκινήσουν οι διεργασίες από την νυν βουλή ώστε η βουλή που θα προκύψει μετά τις εκλογές να είναι αναθεωρητική. Επίσης αναθεώρηση μπορεί να γίνει 5 έτη από την τελευταία αναθεώρηση.

    Δείτε το σχετικό άρθρο 110 Συντάγματος http://www.hellenicparliament.gr/Vouli-ton-Ellinon/To-Politevma/Syntagma/article-114/

    Κατόπιν αυτών και λαμβάνοντας υπόψη οτι η η ολοκλήρωση της τελευταίας αναθεώρησης έγινε αρχές του 2008 (αν θυμάμαι καλά), η επόμενη διαδικασία πρέπει να ξεκινήσει το 2013.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.