Έντονες ζυμώσεις και στη Ν.Δ. από ομάδα βουλευτών

Πέντε βουλευτές της Ν.Δ., ο Κώστας Τζαβάρας, ο Κώστας Μαρκόπουλος, ο Κώστας Γκιουλέκας, η Μαρία Κόλλια-Τσαρουχά και η Ελίζα Βόζεμπεργκ, συναντήθηκαν χθες στην Αθήνα και προχώρησαν στην άτυπη σύσταση μιας ομάδας κρούσης, με τα χαρακτηριστικά της "λαϊκής δεξιάς".
Τους ενώνουν ιδεολογικά οι αγώνες για την επικράτηση του Αντώνη Σαμαρά, τους έφερε πιό κοντά, η κοινή διαπίστωση, για τη διάλυση του κοινωνικού ιστού, από τα συνεχή μέτρα και τη ..
συμμόρφωση στις επιταγές της τρόικας.
Ιδεολογικό μανιφέστο δεν εξέδωσαν, αλλά είναι σίγουρο ότι θα πυκνώσουν τις συναντήσεις, αναζητώντας κοινή φόρμουλα έκφρασης της δυσαρέσκειας, για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει η εκλογική τους βάση, οι "παραδοσιακοί δεξιοί νοικοκυραίοι" δηλαδή.
Σύνθημά τους: "πάνω και πέρα από τα μέτρα και τους αριθμούς, υπάρχουν οι άνθρωποι".
Τις επόμενες μέρες θα δούμε περισσότερες κινήσεις της ενδιαφέρουσας αυτής κοινοβουλευτικής συμμαχίας, με το "λαϊκοδεξιό" προσανατολισμό (αυτό που κάποτε ονομαζόταν "φιλολαϊκή δεξιά"), που φιλοδοξεί να στηρίξει ακόμη πιό δυνατά, τον Αντώνη Σαμαρά στην κοινωνία..
 

Σχόλια

  1. Και καλά κάνουν. Οι ταμπέλες που βάζουν διάφοροι είναι χωρίς περιεχόμενο. Και σύντομα θα πρέπει οι βουλευτές της ΝΔ που διαφωνούν για την πολιτική που ακολουθεί ο Σαμαράς να αποχωρήσουν ήρεμα και ωραία χωρίς προσπάθεια δημιουργίας προβλημάτων. Διαφωνώ = Φεύγω και όχι διαλύω. Ας πάνε όπου θέλουν και σε όποιο κόμμα τους εκφράζει η ας κάνουν δικό τους. Τους ξέρουμε λίγο πολύ και δεν πρόκειται να επηρεάσουν κανένα πέρα από τους συνήθεις κόλακες που περιμένουν κάποια ανταπόδοση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.