"Κόλαση" ο Βόλος...

Στην παραλία του Βόλου έχουν μεταφερθεί οι συγκρούσεις των διαδηλωτών με δυνάμεις των ΜΑΤ. Η παραλία έχει μετατραπεί σε θάλαμο αερίων από τη ρίψη δεκάδων χημικών από τις αστυνομικές δυνάμεις.
Το ένα μέτωπο στην παραλία βρίσκεται μπροστά στην καφετέρεια Αχίλλειο ενώ ένα δεύτερο μέτωπο σύγκρουσης βρίσκεται μπροστά στο Πανεπιστήμιο.
Σοβαρά επεισόδια συνέβησαν πριν λίγα λεπτά μπροστά στο υποκατάστημα της Εθνικής Τράπεζας (Αναλήψεως & Ιωλκού) ανάμεσα σε διαδηλωτές και δυνάμεις των ΜΑΤ.


Η νύχτα έγινε μέρα από τις ρίψεις κροτίδων "κρότου - λάμψης", καθώς η πορεία περνούσε από το σημείο όπου υπάρχει ένα άδειο... υποκατάστημα τράπεζας, και το κακό δεν σταμάτησε εκεί. Υπήρξε γενικευμένη επίθεση των ΜΑΤ με συνέπεια τραυματισμούς πολιτών.

Τα επεισόδια έχουν γενικευτεί και έχουν μεταφερθεί στην οδό Ιάσονος όπου έχουμε σπασμένα υποκαταστήματα τραπεζών και το κατάστημα ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ

Τα χημικά πλέον έχουν κάνει αποπνυκτική την ατμόσφαιρα στο κέντρο της πόλης και για μία ακόμη φορά γινόμαστε μάρτυρες ενός οργανωμένου σχεδίου διάλυσης μίας ακόμη μεγαλειώδους πορείας.

Τα επεισόδια συνεχίζονται... 

Σχόλια