"Μίμης Ανδρουλάκης: επικίνδυνος ο Μιχελάκης!!!"

Έχει ιδιαίτερη βαρύτητα η αναγνώριση της ικανότητάς σου από τον αντίπαλο...
Ο Μίμης Ανδρουλάκης μιλώντας στο πρωινό του ΑΝΤ1 για τον εκπρόσωπο τύπου της ΝΔ κ. Γιάννη Μιχελάκη είπε :
«Εμένα δεν με συμφέρει που το λέω, αλλά είναι δυνατός, είναι επικίνδυνος» ...

Η παραδοχή αυτή εκτός από την τιμή προς τον "αντίπαλο" , δίνει τον τόνο για να υπάρχει ένα επίπεδο στην πολιτική αντιπαράθεση και δείχνει και την ποιότητα αυτού που το παραδέχεται...
Βρίσκεται στην απέναντι όχθη από τις ύβρεις και τις λοιδορίες που δέχεται πλέον καθημερινά μέσα από ανώνυμες αναρτήσεις στο διαδίκτυο κάποιων τριτοκλασάτων λαθρόβιων παραδημοσιογράφων που βγάζουν όλα τα κόμπλεξ τους στο πρόσωπό του... 

Σχόλια

  1. Δεν βλέπω Δεν ακούω τίποταΔευ Δεκ 05, 08:55:00 π.μ. 2011

    Αυτό είναι μία οπτική. Προφανώς ο Ανδρουλάκης σαν συμπατριώτης είπε αυτά που βολεύουν τον ίδιο και το ΠΑΣΟΚ.
    Σίγουρα το ποτήρι δεν είναι γεμάτο. Αυτοί που το βλέπουν μισογεμάτο, όχι στο πλαίσιο της αισιοδοξίας, αλλά της ουσίας έχουν σίγουρα βάλει χαμηλά τον πήχη. Το επιβεβαιώνουν και οι δημοσκοπήσεις.
    Ξυπνήστε ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.