Σε λίγο θα δείτε το ΠΑΣΟΚ αντιμνημονιακό.

Το μνημονιακό κοστούμι που φόρεσε το ΠΑΣΟΚ δεν του πήγαινε. Δεν εξυπηρετούσε την πάγια πολιτική πρακτική του. Εξάλλου και οι ίδιοι το έλεγαν ότι η μνημονιακή πολιτική που ακολουθούν δεν ταιριάζει στην φυσιογνωμία του κόμματος και στις σοσιαλιστικές τους "ευαισθησίες". Ό, τι έκαναν, το έκαναν δήθεν με βαριά καρδιά. Το μεγάλο τους πρόβλημα ήταν πως θα καταφέρουν να βάλλουν την Νέα Δημοκρατία στο κάδρο του μνημονίου, ώστε....

οι ίδιοι να την κάνουν με ελαφρά πηδηματάκια και στη συνέχεια να το παίξουν αντιμνημονιακοί.
Ήδη αυτές τις ημέρες, βλέπουμε να ξετυλίγεται ολόκληρο το σχέδιο. Αφού το ΠΑΣΟΚ κατόρθωσε να βάλει την Νέα Δημοκρατία στο κάδρο, τώρα άρχισε να ρίχνει συνθήματα πως τάχα η κρίση έχει χρώμα συντηρητικό και πως προέρχεται από τις συντηρητικές ευρωπαϊκές κυβερνήσεις κ.λ.π. Σε λίγο θα φταίει αποκλειστικά η συντηρητική ΝΔ!!! Εμείς είχαμε επισημάνει στον Αντώνη Σαμαρά να μην κάνει αυτό το λάθος, αλλά δυστυχώς το λάθος έγινε.
Θα δείτε λοιπόν πως, κυρίως μετά τις εκλογές, το ΠΑΣΟΚ θα απεμπλακεί τελείως από τις μνημονιακές πολιτικές και θα βγεί στα αντιμνημονιακά αντιπολιτευτικά κεραμίδια.

Σχόλια