Υφυπουργό για την Ελλάδα όρισε η Μέρκελ...

Ότι και να ακούσουμε πλέον δεν μας κάνει καμιά εντύπωση..
Η Μέρκελ όρισε υφυπουργό στην κυβέρνησή της, για θέματα της Ελλάδας.
Απίστευτο κι όμως Γερμανικό..
Τώρα τι θα κάνει αυτός ο υφυπουργός, τι αρμοδιότητες θα έχει
και με τι ακριβώς θα ασχολείται κανείς δεν ξέρει.
Πάντως να μας βοηθήσει αποκλείεται.
Να βάλει υφυπουργό αυτόν τον απίστευτο τον Χατζημαρκάκη, αυτόν το Έλληνα που είχε αντιγράψει την διπλωματική του και είχε αποκαλέσει Μακεδονία τα Σκόπια, να μας σώσει..

Σχόλια

  1. Γιατί εκπλήσσεσαι φίλε μου ;;;
    Η Ελλάδα μας αποτελεί πλέον ένα ακόμη καντόνιο Γερμανικών συμφερόντων κατοικημένο από Ευρωπαίους "νεοεβραίους" κατά την θεώρηση της Μέρκελ και εκείνων που κινούν τα "νήματά της" από τις σκιές.... Ανέθεσε λοιπόν στον Δημάρατο - Χατζημαρκάκη την εποπτεία των συμφερόντων της......Η ακοή της όμως δεν της επιτρέπει να ακούσει την επιστροφή της Νεμέσεως...όχι σήμερα...όχι αύριο....όχι από τους αποκοιμισμένους - δυστυχώς, όπως οι σύντροφοι του Οδυσσέα στο νησί της Κίρκης- συμπολίτες μας......Εσσεται Ημαρ..
    Διηνέκης

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.