Συγκέντρωση διαμαρτυρίας αύριο το πρωΐ 8.30 στο ναυτοδικείο Πειραιά για την δίκη των ΟΥΚ…

Μιλάμε για την επιτομή της γελοιότητας. Την ίδια στιγμή που οι πολίτες εξαθλιώνονται και το κοινωνικό κράτος διαλύεται χάριν κάθε ελεεινού κρατικοδίαιτου εξουσιαστή, την ίδια στιγμή τα ΟΥΚ που αποτελούν μία από τις τελευταίες προμετωπίδες εγγύησης της Δημοκρατίας και της λαϊκής ασφάλειας βάλλονται σε μία γελοία υπόθεση. Μία υπόθεση που ξεπήδησε από τα σπάργανα της φασιστικής διακυβέρνησης ΠΑΣΟΚ, με μαϊμού βίντεο που προκλητικά προβλήθηκαν από μεγάλα κανάλια και τηλεπαρουσιαστές με “ανοιχτό στόμα”. Ξέρετε, τα ίδια ασπόνδυλα που έλεγαν με δέος για το “Μεγάλο στοχαστή”, για τα “Λεφτά που υπήρχαν”, συνεργούς της μεγάλης ληστείας της χώρας.

Μπορεί να σταγονίδια να γελοιοποιήθηκαν μαζί με τους εμπνευστές τους, η δίκη των ΟΥΚ όμως είναι μία οδυνηρή πραγματικοτητα και πρέπει όλοι να είμαστε εκεί για να δείξουμε ότι δεν τρώμε κουτόχορτο.
Γι’ αυτό η παρουσία κάθε ελεύθερου πολίτη, κρίνεται επιβεβλημένη. Για την προάσπιση της Δημοκρατίας και της Ελευθερίας. Για να ορθώσουμε ασπίδα προστασίας σε όσους διώκονται από την φασιστική κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ – Παπαδήμου. Για να δώσουμε το ηχηρό μήνυμα στους εχθρούς της Ελευθερίας με ένα ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ σύνθημα από αυτούς που είναι έτοιμοι να θυσιάσουν την ζωή τους για την υπέρτατη, πανανθρώπινη αξία:

Σχόλια