To Υπουργείο Εξωτερικών έδωσε άδεια στον Δήμο Σάμου να συμμετέχει σε φεστιβάλ μαζί με την "ΨευτοΜακεδονία"!!!

To Υπουργείο Εξωτερικών έδωσε άδεια στον Δήμο Σάμου να συμμετέχει σε φεστιβάλ μαζί με την "ΨευτοΜακεδονία"!!!

Άλλο ένα από τα τραγελαφικά που ακούσαμε σήμερα στο Δημοτικό Συμβούλιο
Σάμου ήταν η απάντηση που έδωσε ο Δήμαρχος κ. Στέλιος Θάνος στους Δημοτικούς Συμβούλους μερίδας της αντιπολίτευσης, σχετικά με την συμμετοχή της "αντιδημάρχου" κας Άννας Τσερέπα στο Φεστιβάλ Αδελφοποιημένων Πόλεων στο Κουσάντασι της Τουρκίας πριν από λίγες ημέρες.


Ο Δήμαρχος μεταξύ των άλλων επικαλέστηκε, την υπογραφή πρωτόκολλου που έχει υπογραφεί από τον πρώην Δήμο Βαθέος και τον Δήμο του Κουσάντασι πριν από 12 χρόνια (χωρίς να αναφέρει ότι αυτή διαδικασία δεν ολοκληρώθηκε ποτε αποκρύπτωντας την αλήθεια) και αναφέρθηκε επίσης στην εμπιστοσύνη που έχει στο πρόσωπο της κας Τσερέπα (που σημαίνει ότι υπάρχει σοβαρό θέμα με τον υπόλοιπο συνδυασμό της Δημορικής Ενότητας Σάμου).
Το πιο ΣΟΒΑΡΟ όμως από τις αναφορές του Δημάρχου στο σημερινό Δημοτικό Συμβούλιο, είναι η αναφορά που έκανε για την επαφή που είχε με το Υπουργείο Εξωτερικών και συγκεκριμένα μια υπάλληλο την κυρία Βράιλα όπου και της ζήτησε την άδεια να συμμετέχει η Σάμος σε αυτό το Φεστιβάλ.
Όταν της ξεκαθάρισε ο Δήμαρχος ότι δεν θα συμμετεχει το Ψευδοκράτος της Κύπρου σε αυτό το Φεστιβάλ, παρά μόνο μια πόλη των Σκοπίων, η κυρία Βράιλα του είπε πως ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ και πως αφού έχει αναγνωριστεί η "Μακεδονία" από 160 χώρες δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι γι'αυτό....άρα συμμετέχουμε κανονικά!!!
Και όμως ΝΑΙ η Υπάλληλος του Υπουργείου Εξωτερικών κα Βράιλα δίνει ΝΕΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ στην άσκηση της εξωτερικής πολιτικής της χώρας μας, αναγνωρίζοντας την FYROM.......κανονικά ως "ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ"
Κάτι που δεν περιμέναμε ποτέ και σίγουρα το Υπουργείο καλείται να δώσει εξηγήσεις για αυτή την εξέλιξη!

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΗΧΗΤΙΚΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΦΟΡΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΣΤΕΛ. ΘΑΝΟΥ:

ΣΗΜ.: Για την κα Βράιλα πηγαίνετε στο 04:06 λεπτό 

samiakignomi.gr

Σχόλια