Αθάνατο ΠΑΣΟΚ! Μπράβο. Respect.


Όλοι περίμεναν πως όταν απολυθούν δημόσιοι υπάλληλοι θα καταρρεύσει το ΠΑΣΟΚ, θα ξεσηκωθούν και οι πέτρες και άλλα παρόμοια. Χθες λοιπόν οι πρώτοι 20.000 δημόσιοι υπάλληλοι πέρασαν την πόρτα της εξόδου από το Δημόσιο και όμως δεν άνοιξε μύτη. Μέχρι δε το τέλος του έτους θα φύγουν άλλες 10.000. Και απ΄ ότι φαίνεται, το σύστημα της εφεδρείας θα συνεχίσει να...

δουλεύει χωρίς κανένα πρόβλημα.
Γιατί όμως δεν υπήρξαν ιδιαίτερες διαμαρτυρίες από το οργανωμένο συνδικαλιστικά ΠΑΣΟΚ; Εμείς κοιτάξαμε λίγο τις προϋποθέσεις της εφεδρείας (δηλαδή ουσιαστικά της απόλυσης) των δημοσίων υπαλλήλων και είδαμε ότι θα πρέπει να έχουν συμπληρώσει 33 χρόνια εργασίας. Μετά κάναμε μια αφαίρεση. Δηλαδή, από το έτος 2011, αφαιρέσαμε 33 έτη και «ώ του θαύματος» πέσαμε στο 1978 και πίσω. Ποιος όμως κυβερνούσε το 1978, αλλά και πιο πριν;; Φυσικά η Νέα Δημοκρατία. Αντίθετα το ΠΑΣΟΚ ανέβηκε στην εξουσία περί τα τέλη του 1981 και από εκεί και μετά κομματικοποίησε το κράτος. Τι βλέπουμε λοιπόν; Ότι κανένας προσληφθείς μετά το 1981 επί ΠΑΣΟΚ δεν απολύεται.
Θέλετε και το καλύτερο; Για να φτάσουμε να αρχίσουν να απολύονται, με το θεσμό της εφεδρείας, δημόσιοι υπάλληλοι προσληφθέντες μετά το 1981, θα πρέπει να προσθέσουμε στο 1981 τον αριθμό 33 και τότε τι βλέπουμε; Ότι θα αρχίσουν να απολύονται δημόσιοι υπάλληλοι προσληφθέντες μετά το 1981, μετά το έτος 2014. Αλλά τότε, αφενός θα έχει ολοκληρωθεί η μείωση του αριθμού των δημοσίων υπαλλήλων που έχει υπολογιστεί να απολυθούν, αφετέρου, τότε υποτίθεται ότι δεν θα είναι το ΠΑΣΟΚ στην εξουσία και επομένως άλλος θα τραβήξει το σχετικό ζόρι.

Αθάνατο επιστημονικό ΠΑΣΟΚ!!! Πελατειακό κράτος για πάντα. Σε ότι δε αφορά την Νέα Δημοκρατία, δεν μπορούμε να αντιληφθούμε γιατί συναινεί σε όλα αυτά. Δεν έχει καταλάβει τι της γίνεται ή θέλει να συντηρήσει το κομματικό κράτος του ΠΑΣΟΚ; Αντίθετα, εκείνος που φώναξε λίγο, για την μη οριζόντια εφαρμογή του μέτρου της εργασιακής εφεδρείας, ήταν ο κ. Βορίδης από τον ΛΑΟΣ. Η Νέα Δημοκρατία υπενθυμίζουμε, ήταν εκείνη που πέταξε μια ιδέα περί εφεδρείας, αλλά την εννοούσε διαφορετικά ισχυρίζεται. Πήρε όμως αυτή την ετικέτα το ΠΑΣΟΚ, που είναι αξεπέραστο στην προπαγάνδα και την χρησιμοποίησε έτσι όπως την χρησιμοποίησε.
Γιατί άραγε το ΠΑΣΟΚ δεν απολύει τους 26.000 υπαλλήλους που προσέλαβε τα δύο τελευταία χρόνια, όπως είχε ζητήσει από τον κ. Βενιζέλο και ο κ. Σόϊμπλε;
Γιατί άραγε δυσκολεύεται το ΠΑΣΟΚ να εκποιήσει ή να διαλύσει ζημιογόνες ΔΕΚΟ και Οργανισμούς, που συντηρούμε εμείς, με τους δυσβάστακτους φόρους που μας επιβάλλονται, ξεπουλώντας τις περιουσίες μας και μειώνοντας τις καταθέσεις μας;;
Για σκεφτείτε λίγο;;

hassapis-peter



Σχόλια

  1. Eλεγε ο κ.Σαμαρας οτι κατι τετοιο δεν θα το επιτρεψει !!!! Θα αντιδρασει ??? ΠΟΤΕ ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.