Κριστίν Λαγκάρντ: Έξι οίκοι κερδοσκόπησαν σε βάρος της Ελλάδας..και ο ΓΑΠ τι έκανε ;;;

Έχουν περάσει πάνω από 9 μήνες, από τότε που η πρώην Γαλλίδα υπουργός Οικονομικών κ. Κριστίν Λαγκάρντ είπε ότι, έξι ιδρύματα που έχουν έδρα στις Ηνωμένες Πολιτείες και στη Βρετανία...κερδοσκόπησαν σε βάρος της Ελλάδας.
Τι ενέργειες έκανε η Ελλάδα για να ζητήσει την τιμωρία τους και χρηματικές αποζημιώσεις;;
Κριστίν Λαγκάρντ: Εξι οίκοι κερδοσκόπησαν σε βάρος της Ελλάδας
Η κ. Λαγκάρντ φέρεται να δήλωσε, σε μία κεκλεισμένων των θυρών συζήτηση, ότι και τα έξι ιδρύματα έχουν έδρα στις Ηνωμένες Πολιτείες και στη Βρετανία

Εξι χρηματοοικονομικά ιδρύματα που προέβησαν σε κερδοσκοπικές κινήσεις σε βάρος της Ελλάδας κατά την τρέχουσα κρίση έχουν εντοπιστεί, φέρεται να δήλωσε ενώπιον του γαλλικού Κοινοβουλίου η Γαλλίδα υπουργός Οικονομικών κ. Κριστίν Λαγκάρντ, σύμφωνα με το ειδησιογραφικό πρακτορείο Dow Jones Newswires που επικαλείται δηλώσεις Γάλλου βουλευτή.
Η κ. Λαγκάρντ φέρεται να δήλωσε, σε μία κεκλεισμένων των θυρών συζήτηση, ότι και τα έξι ιδρύματα έχουν έδρα στις Ηνωμένες Πολιτείες και στη Βρετανία. Εν τω μεταξύ, η Κομισιόν ανακοίνωσε ότι είναι έτοιμη να παρουσιάσει εάν χρειαστεί ένα πλαίσιο για τη στήριξη όποιου κράτους-μέλους χρειαστεί. Η απόφαση ελήφθη στην τακτική εβδομαδιαία συνεδρίαση της Ε. Ε. χθες, στην οποία η χώρα μας ήταν ένα από τα βασικά θέματα συζήτησης. Ο εκπρόσωπος του επιτρόπου κ. Ολι Ρεν σημείωσε πως, αν κριθεί αναγκαίο, η Επιτροπή έχει τα εργαλεία και τους μηχανισμούς για τη διασφάλιση της σταθερότητας της Ευρωζώνης, υπενθυμίζοντας, πάντως, ότι, όπως επισημαίνεται και στην πρόσφατη δήλωση των αρχηγών κρατών και κυβερνήσεων της Ε. Ε., η Ελλάδα δεν έχει ζητήσει οικονομική στήριξη.

Σχόλια