Τρίτη, 29 Νοεμβρίου 2011

Επιστολές Παπανδρέου : Η Ελλάδα πειραματόζωο...τα έκανα μούσκεμα..

Ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Γιώργος Α. Παπανδρέου, απέστειλε χθες, δύο επιστολές, την πρώτη προς τους επικεφαλής του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, της Ευρωζώνης, της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας και του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, Herman van Rompuy, Jose Manuel Barroso, Jean-Claude Juncker, Mario Draghi και Christine Lagarde, αντιστοίχως, και την δεύτερη προς τους Ηγέτες των 26 κρατών - μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης και τον Πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, Herman van Rompuy, η οποία κοινοποιείται στους επικεφαλής της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, της Ευρωζώνης, της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας και του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου. 
Στην ουσία αναφέροντας ότι :"Η Ελλάδα αποτέλεσε περίπτωση όπου
δοκιμάστηκε η Ευρώπη και η  Ευρωζώνη ως προς τη διαχείριση της κρίσης." ...
παραδέχεται ότι η Ελλάδα ήταν πειραματόζωο..παραδέχεται ότι έκαναν δοκιμές στις πλάτες μας.
Ποιοι άραγε ;;
Mα οι δανειστές μας φυσικά και οι "εταίροι" μας..
Μόνο που μέχρι να το καταλάβει ο μέγας διανοητής (μετά από 2 χρόνια) μας οδήγησαν μαζί με την παρέα του, στην καταστροφή..
Ο άνθρωπος είναι απίστευτος δείτε τι γράφει ...απεφεύχθη η χρεοκοπία !!! 
Και σαν να μην φτάνει αυτό μας διασφάλισε μας λέει με το πρόγραμμα την συμμετοχή μας στην ευρωζώνη !!!!
"Το πρόγραμμα αυτό πέτυχε στο να αποφευχθεί η καταστροφή μιας χρεοκοπίας, ενώ ταυτόχρονα διασφάλισε τη συμμετοχή της Ελλάδας στην Ευρωζώνη."
Διαβάστε και τις δυο επιστολές 

1 σχόλιο:

  1. Δηλαδή τι θέλει να μας πει το λαμόγιο; ότι δεν ευθύνεται για την εξαθλίωση των Ελλήνων; Δεν ευθύνεται για τον διασυρμό της Ελλάδας και των Ελλήνων;
    Συνεχίζει να μας περνά για ηλίθιους; Νομίζει ότι έτσι γα γλιτώσει από την Λαϊκή οργή; Από το Γουδή;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.