Συνάντηση Σαμαρά με Καμμένο – Επιμένει στο «όχι» ο βουλευτής

Ο Πάνος Καμμένος συναντήθηκε με τον «φίλο» του, όπως τον χαρακτηρίζει, Αντώνη Σαμαρά στα γραφεία της Λ. Συγγρού λίγο πριν από τη μία το μεσημέρι, σε ένα ραντεβού που ήταν προγραμματισμένο να γίνει χθες.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Καμμένος εξήγησε τους λόγους,
για τους οποίους δεν μπορεί να δώσει ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση Παπαδήμου, κάτι που σημαίνει ότι είναι πολύ πιθανό να βρεθεί εκτός κοινοβουλευτικής ομάδας της ΝΔ.
«Είπα στον Πρόεδρο ότι τον στηρίζω αλλά δεν μπορώ να έρθω απέναντι στη συνείδηση μου. Θα ψηφίσω όχι. Στηρίζω τη ΝΔ και δεν θα δημιουργήσω κανένα πρόβλημα στην παράταξη» τόνισε ο βουλευτής, ο οποίος διατηρεί στο ακέραιο τις απόψεις του για τη συγκρότηση της κυβέρνησης Παπαδήμου.

Σχόλια

  1. Μπράβο στον Καμμένο και τρία μπράβο στον Σαμαρά(αν δεν αναγκαστεί σε διαγραφή του Καμμένου από τύπους σαν τον Χατζηγάκη που δυστυχώς υπάρχουν στην ΝΔ).

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.